Hyppää pääsisältöön

Haikossa juhlistetaan vappupäivää vappubrunssilla. Herkuttele kauniissa kartanomiljöössä ja nosta malja kesän alkamiselle!

Vappubrunssi Haikon kartanoravintolassa tiistaina 1.5.2018,  kattausajat klo 12.30, 13.30 ja 15.00

Hinta:

  • 48 € /aik.
  • 24 € /lapsi 4 - 12 v.
  • alle 4 v. veloituksetta

Pöytävaraukset:
Varaa pöytä ennakkoon suoraan kartanon hovimestarilta sähköpostitse hovimestarit@haikko.fi

Menu
48 €
/aik.

 

KARTANON VAPPUBRUNSSI

(L=laktoositon, G=gluteiiniton, VL=vähälaktoositon)

KALAPÖYDÄSTÄ:
Mallasviskisilliä, katajanmarjasilakkaa (L,G), jääkellarin lohta, kurkkua ja hampun siemeniä (L,G), terriini loviisalaisesta hauesta ja tuoreesta parsasta (L,G), Siikakurniekkaa ja kevätsipulivoikastiketta (L)
Uuden sadon perunaa ja tilliä

ALKURUOKIA JA SALAATTEJA:
Talon tuoremakkaroita ja kuusenkerkkäsalsaa (L,G), pateeta porvoolaisesta Ylämaanhärästä (L, G), chilipaahdettuja sirkkoja (L,G), pikkelöityjä minikanttarelleja (L,G), mozzarellaa ja paahdettuja kasviksia (VL,G), Caesar-salaattia lisäkkeineen (L,G), tomaatti-kevätsipulisalaattia (L,G), hunaja-persilja marinoitua parsasalaattia (L,G)
Kartanon leipäkori ja luomuvoita

PÄÄRUOKA TARJOILTUNA:
Grillattua parsaa, Malgårdin emmervehnärisottoa, kutunjuustoa ja pikanttia tomaattihilloketta
tai
Nieriää ja merirapua paahdetussa kalakastikkeessa lämmintä kevätvihannessalaattia (L,G)
tai
Grillattua maminhaa kotimaisesta härästä shalotti-pekonivoita ja kevätperunaa (L,G)

JÄLKIRUOKANA:
Porvoon Laku-kinuskihyytelöä ja puutarhavadelmaa
Jäätelöbuffet: jäätelöitä ja kastikkeita
Kartanon herkkutorni
Kotimaisia juustoja ja hilloketta

Vietä pitkä vappuloma Haikossa

Aloita juhla jo vapunaattona maanantaina 30.4. merenrantahuvila Villa Haikossa, rentoudu aamupäivällä kylpylässä ja jatka vappupäivänä herkuttelemalla vappubrunssi Kartanossa. Tutustu viihteelliseen vappuaaton juhlaan