Haikon Kartano edestä

Ajo-ohjeet

Haikko sijaitsee reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja lentokentältä.

Miten tulla Haikkoon?

Osoite: Haikkoontie 114, 06400 Porvoo

 

Matkustatko Suomeen ulkomailta?

Kaikkia Suomeen saapuvia henkilöitä koskevat edelleen tartuntatautilain mukaiset velvoitteet ja terveysviranomaisten ohjeet. FINENTRY-palvelussa saat henkilökohtaiset ohjeet siitä, miten sinun tulee toimia. Mikäli maahantulosi edellyttää koronatestiä, saat toimintaohjeet myös maksuttoman testin varaamiseen.

Kirjaudu FINENTRY -palveluun ja täytä tietosi jo ennen Suomeen paluuta. Näyttämällä FINENTRY-yhteenvetoa puhelimeltasi sujuvoitat maahantuloa!
 

Omalla autolla Haikkoon

Hotellilla oma iso parkkipaikka, joka on ilmaiseksi hotellivieraiden käytössä. Lisäksi kylpylähotellin pysäköintialueella on useampi maksullinen sähköauton latauspiste.
Perille Haikkoon löydät helposti seuraamalla Haikon Kartanon opastekylttejä, jotka ohjaavat lähimoottoritieltä (E18) lähtien hotellille asti.

Bussilla Haikkoon

Bussilla Porvoon keskustaan + paikallisbussilla Haikkooseen:
Bussilla Helsingin linja-autoasemalta Porvoon linja-autoasemalle noin 1 tunti. Porvoon keskustasta Haikkoon matkaa 7km, joka taittuu helposti joko paikallisbussilla tai taxilla.

Katso tarkemmat aikataulut ja bussit tästä.

Porvoon paikallisbussi:
Porvoon keskustasta, linja-autoasemalta torin vierestä paikallisbussi nro 2. Matkan kesto n. 15min. Haikon Kartanoon tulo = bussi "Torilta Tolkkisiin", Haikon Kartanosta lähtö = bussi "Tolkkisista Torille". Bussi pysähtyy Haikkoontiellä Haikon Kartanon sisääntuloportin edessä.

Lisää tietoa Porvoon lähiliikenteen aikatauluista tästä.

Helikopterilla Haikkoon

Tyylikkäin tapa saapua Haikkoon on kauniilla merenrannalla sijaitseva helikopterikenttämme! Kenttä on tarkoitettu hotellin palveluita käyttäville asiakkaille. Edellytämme ennakkoilmoitusta hotellin vastaanottoon. Haikon kentän koordinaatit, sekä lisätiedot löytyvät mm. https://helipaddy.com/  
Helikopterilennätystä Haikkoon tarjoaa mm. Helsinkicitycopter Veneellä tai asuntovaunulla Haikkoon

Tervetuloa omalla veneellä tai asuntovaunulla

Haikon vierasvenelaituri ja parkkialue on tarkoitettu hotellin palveluita käyttäville asiakkaille. Ilmoitathan tulostasi ennakkoon hotellin vastaanottoon. Suosittelemme pöytävarauksen ja hoitojen tilausta ennakkoon.
Kesällä kartanon terassi auki (säävarauksella).

Haikon vierasvenelaituri on tarkoitettu pienemmille veneille. Laiturin pituus on 27 m ja siinä on 6 poijupaikkaa. Laiturin toisella laidalla kylkikiinnitysmahdollisuus. Syväys on poijun kohdalla noin 1,5 m ja laiturin vieressä noin 1m veden ollessa normaalikorkeudessa. Vierasvenelaituriin ei voi ennakkoon varata paikkaa. Haikon vieraslaiturin koordinaatit, sekä lisätiedot saat tästä.
Erilaisia veneilijän palveluja mm. veneen tankkaus saa läheisestä Hamarin vierasvenesatamasta, jonne etäisyys vesitse on n. 1 km.

Hotellin parkkipaikalla ei ole varsinaisia asuntovaunupaikkoja. Alueella muutama sähköpistoke, jotka käytettävissä mikäli ovat vapaana (sähkö sis. hintaan).

HINTA: Yöpyminen laiturissa tai asuntoautossa/-vaunussa 41 €/ aikuinen, lapset 4 – 12 v -50%.
Hinta sisältää aamiaisen, kylpyläkäynnin (1,5h) ja pyyhevuokran. Kylpyläkäyntiin ajanvaraus ennakkoon, varaa kylpyläkäynti.
Päiväkävijoiltä ei erillistä veloitusta, veloitus vain käytetyistä päiväkävijän kylpylän ja ravintolan palveluista.