Ekopharma on luonnonmukainen ammattikosmetiikkasarja

Suomalainen iho ei aina kestä perinteisen luonnonkosmetiikan hoitavia yrttejä, mutta suomalaiset marjat ovat tutkitusti tehokkaita atopiankin hoidossa. Ihomme ja kehomme on oppinut käyttämään marjoja ravintona kautta historiamme.

Ekopharman tuotteet valmistetaan Suomessa, ja tuotteissa suositaan puhtaita kotimaisia luomumarjoja sekä Ecocert-sertifioituja raaka-aineita. Luonnonmarjat ovat todella hyvin siedettyjä ja sopivat hyvin herkkäihoisille. Tuotekehitys, valmistus, myynti ja markkinointi tapahtuvat kaikki Suomessa.

Voidakseen hyvin ja pysyäkseen mahdollisimman terveenä ja kauniina, iho tarvitsee kosteutta ja ravinteita, kuten antioksidantteja, vitamiineja, kivennäisaineita ja rasvahappoja. Näitä kaikkia iho saa marja- ja lehtiuutteista sekä marjojen siemenöljyistä.

Suomalaisiin marjoihin perustuvan sarjan hoitolinjoista löytyy runsaasti erilaisia tuotteita kasvoille ja vartalolle. Omat sarjat löytyvät myös miehille ja lapsille.

Kiinteyttävä ja uudistava Tyrni-hoitolinja

Tyrni on tehokas ihon uudistaja, joka ravitsee soluja. Se sisältää kaikkia iholle tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Se on tehokkaista anti age -vaikutuksistaan tunnettujen A- ja C-vitamiinien lähde ja sillä on ennenaikaista ikääntymistä ehkäisevä voimakas antioksidanttiteho. Tyrni-hoitolinja kirkastaa ihoa ja antaa sille terveen hehkun. Hoitolinjan kollageeni-,silkki- ja jojobaproteiinit lisäävät ihon kiinteyttä ja silottavat juonteita. Linjasta löytyy paljon tuotteita mm. puhdistukset, kuorinta, seerumi, kasvohoitoöljy, naamio, päivävoide, yövoide ja silmänympärysvoide.

Rauhoittava ja vahvistava Musteherukka-linja

Mustaherukka on superfoodia suomalaiselle herkälle ja couperosa iholle. Se rauhoittaa herkkää ihoa tehden siitä terveemmän. Mustaherukka vahvistaa ihoa ja hiussuonten rakennetta sekä tasoittaa ihon väriä vähentäen cuoperosan tyypillisiä piirteitä mm. punaisuutta. Mustaherukassa on runsaasti E-vitamiiniä sekä C-vitamiiniä. Linja ihanteellinen atooppisen ihon hoidossa. Linjasta löytyy runsaasti tuotteita mm. puhdistukset, kuorinta, seerumi, hoitoöljy, päivävoide, yövoide, naamio sekä silmänympärysvoide.

Kosteuttava ja heleyttävä Vadelma-linja

Mehukas vadelma sisältää ihon kosteuspitoisuudelle ja hyvinvoinnille tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Vadelman sisältävät B-ryhmän vitamiinit sekä vadelman sokerit kosteuttavat ja vahvistavat ihoa estäen sen kuivumista ja hilseilyä. Vadelma on ihanteellinen nuorelle, pintakuivalle tai kuivalle iholle. Linjasta löytyy runsaasti tuotteita.

Tasapainottava Karpalo

Karpalo-hoitolinja tasapainottaa talin liikatuotantoa ja vähentää tulehdusta tehden ihosta puhtaan ja raikkaan. Linja sopii erinomaisesti seka- ja rasvaiselle iholle. Karpalo on monipuolinen, pohjoismainen terveysmarja, jonka antimikrobiset ainesosat hoitavat tulehdusta ja epäpuhtauksia luonnollisella tavalla. Hoitolinjan B-vitamiinit tasoittavat talintuotantoa, hoitavat aknea ja kosteuttavat ihoa. Raikas piparminttuöljy tekee ihosta puhtaan ja raikkaan. Löytyy runsaasti tuotteita.

Men-hoitolinja hoitaa ja energisoi

Miehen iholle suunniteltu hoitolinja hurmaa tuoksullaan. A-ja C-vitamiinirikas kuusenkerkkä sekä antioksidanttinen puolukka hoitavat ja energisoivat ihoa yhdessä kofeiinin kanssa, joka taas virkistää ihoa. Miesten linjassa on myös runsaasti avokado- ja viinirypäleen siemenöljyjä, jotka ravitsevat ihoa. Linjasta löytyy mm. puhdistusgeeli, kosteusvoide, silmänympärysvoide, parrasajovoide ja after shave -balsami.

Hilla ravitsee ja hellii vartalon ihoa

Hilla, suon suloisin marja tuo ravinteita ja pehmeyden ihollesi. Linjasta saatavana mm. kosteuttava vartalovoide, kiinteyttävä vartalovoide, rintaseerumi, selluliittivoide ja suihkugeeli.

Omppu-linja lapsille

Rauhoittavasta, hellävaraisesta ja suojaava Omppu-linjasta löytyy lapsille mm. shampoo, hiustenhoitosuihke, käsienpesugeeli ja hoitovoide.

Ekopharman tuotteet ovat saatavilla Haikon Spa Shopista - henkilökuntamme auttaa mielellään oikean hoitotuotteen valinnassa.

Lue myös: 
Ennin kengissä: Ekopharma ja Haikon Kartano yhteistyöhön
Minäkö keski-ikäinen: Voi hyvät hyssykät, mikä viikko
CharlottaEve: Ihana aamu
Linda Ekroth: Luonnonkosmetiikkaa, kyllä vai ei