Syksy tuo tullessaan hehkuvat värit ja täyteläiset maut. Ilmassa on myös pientä haikeutta, kun kesän kukoistus hiipuu hiljalleen.

Vuodenajan vaihtumisesta voi nauttia, vaikka olisikin kesäihminen. Kun kesän kirkas valo vaihtuu pehmeään pimeään, on hyvä varata aikaa itselle ja läheisille. Mitä kivaa keksitään syksyn piristykseksi?

Aloitetaanko rennolla otteella ja iloiseen tyyliin? Lokakuussa Villa Haikon valloittaa oikea Oktoberfest! 

Villa Haikon pöytään katetaan pe 9.10. valikoima maukkaita makkaroita, mehevää ylikypsää possua, höyryävää hapankaalia ja aidolla reseptillä tehtyä uuden sadon perunasalaattia.

Muhkeita makuja ja iloista iltaa tahdittaa ANSSI KÄNSÄLÄ & PHIL HARMONIC PARTY BAND.
Hilpeän illan hinta on 44 €/henkilö sisältäen buffetin ja ohjelman.

Eleganttiin syystunnelmaan pääsee Haikon supersuosituissa viini-illoissa!

Kerää ystävät koolle, yhdessä on mukavaa kokoontua upean menun ja huolella valittujen viinien äärelle vaihtamaan kuulumisia ja kommentteja makuelämyksistä. Samalla saa sopivan annoksen kiinnostavaa viinititetoutta leppoisissa tunnelmissa.

Kartanon viini-illat:

18.9. Argentiinan laaksoista ja vuorilta

16.10. Esterhazy, Itävallan aatelinen

13.11. Uusi maailma haastaa vanhan maailman

Kartanon viini-ilta sisältää aperitiivin, 4-ruokalajin menun viineineen sekä viiniasiantuntijan opastuksen. Ilta alkaa klo 18.30. Viini-illan hinta on 79 €/henkilö.

Kukapa haluaisi ajaa kotiin viini-illan jälkeen? Nauti kiireettomästä illasta ja jää yöksi Haikkoon! Majoituspaketit alkaen 134€ / hlö / 2hh sisältäen viini-illan, yöpymisen 2hh, kylpylän ja kartanoaamiaisen.

Kaipaatko omaa sydänkäpystä syksyyn? Haikon sinkkuillassa saat uusia tuttavuuksia!

Tule tositarkoituksella tai tutustumaan uusiin ihmisiin! Haikon sinkkuilta järjestetään Haikossa perjantaina 6.11. Luvassa on herkullinen illallinen hyvässä seurassa sekä sopivasti ohjelmaa.

 
Sinkkuillan hinta on 99 €/hlö sisältäen illallisen viineineen sekä ohjelman.
 
Jännittävän illan jälkeen on hyvä nukahtaa Haikon viihtyisässä hotellihuoneessa, ehkäpä omasta kullasta unelmoiden. Majoituspaketin on 149€ / hlö / Standard 2hh, 199€ / hlö / Standard 1hh sisältäen illallisen viineineen, yöpymisen, kuntosalin ja kylpylän käytön sekä kartanoaamiaisen.

Tapahtuman Facebook-ryhmässä voi kätevästi käydä tutustumassa jo ennakkoon, keitä tilaisuuteen on jo ilmoittautunut.

Kun syksy etenee, on aika sytyttää kynttilät ja valot. Silloin ryhdytään myös miettimään, mitä kivaa keksitään pikkujouluihin. Tässä pari valmista vastausta pikkujoulupohdintoihin:

Villa Haikon pikkujoulut

27.11. NOORA KARMA SHOW
Suosittu mentalisti Noora Karma esiintyy klo 21.00. Illallinen alkaa klo 18.30, loppuillan tanssimusiikista vastaa DJ.
 
4.12. ja 5.12. JIRI NIKKINEN & THE BEATLES TRIBUTE BAND
Taattua tanssi- ja bilemusaa hilpeisiin tunnelmiin! 4.12. tilaisuus on toistaiseksi jo loppuunmyyty eli kannattaa ilmoittautuma mukaan lauantain tilaisuuteen.
 

Lippu Villan pikkujouluihin on 69€ sisältäen buffet-illallisen ja ohjelman. Varaa pikkujoulujen yhteyteen edullinen yöpyminen alk. 55€ / hlö / 2hh Kylpylähotellissa tai alkaen 85€ hlö / 2hh Kartanohotellissa.

Nautitaan syksystä!