Polkupyöräily on käytännöllinen tapa rentoutua, kuntoilla ja tutustua uusiin kohteisiin.  Haikon Kartano ja porvoolainen ”teräsmies” Magnus Lönnqvist  ovat yhdessä Porvoon BS-PU Triathlon kanssa merkinneet Haikon Kartanolta alkavan pyöräilyreitin, joka on Haikon Kartanon päättyvän juhlavuoden kunniaksi pituudeltaan noin 50 kilometriä.

Reitti löytyy tästä:

https://connect.garmin.com/modern/course/12492511#.V0ROgnePtvM.gmail

 

Pyörällä Porvooseen

Haikon kartanosta voit myös vuokrata polkupyörän, jolla voit pyöräillä merellisissä maisemissa tai piipahtaa päivävisiitillä kesäisessä Porvoossa. Haikon kartanolta Porvoon vanhaan kaupunkiin on 6 kilometrin matka, jonka voi taittaa pyöräteitä pitkin. Uusinta uutta - nyt pääset pyöräilemään myös meran rantaa pitkin kauniin Kokonniemen kärjen ympäri. Upeita pyöräilymaisemia löytyy myös Haikon Kartanon läheltä mm. Hamarin rannasta, sekä Sikosaaresta, jossa pääsee kulkemaan luontopolkua pitkospuita pitkin. Pyörän voi vuokrata puoleksi päivää tai koko päivän reissuun.

 

Mikä olisikaan mukavampaa, kuin rentoutua Haikon uusitussa kylpylässä pyöräretken jälkeen. Saatavilla on palautumista nopeuttavaa Huippukylmää (-120°C astetta) sekä erilaisia fysikaalisia hoitoja, Anti-age hoitoja sekä tietysti maittavaa ruokaa ja juomaa. Lisätietoa www.haikko.fi

Jokainen pyöräilee omalla vastuulla. Muista pyöräilykypärä!