Useita laatupalkintoja Haikon Kartanolle

-Hyvältä tuntuu, toteaa hotelli Haikon Kartanoa pyörittävän Vuoristo-yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Juha Mähönen. -Selvästikin viime vuosina tehty kehitystyö näkyy nyt tyytyväisinä asiakkaina. Vuoristo-yhtiöt on investoinut viimeisen viiden vuoden aikana yli 5 miljoonaa euroa historiallisen kartanon, elämyskylpylän ja huoneiden remontteihin. Nykypäivän valistuneille työ- ja vapaa-ajanmatkailijoille eivät kuitenkaan pelkät hienot puitteet riitä, vaan saatu tunnustus on nimenomaan korkeatasoisesta, henkilökohtaisesta palvelusta. Suuri kiitos meneekin kokeneelle henkilökunnallemme, jonka palvelualttius ja pelisilmä toimivat hyvin!

 

Sissisuosikit 2016 - Haikon Kartano menestyi yhteensä 6 kategoriassa

Suomalainen ToimistoSissit on yritystapahtumia järjestävien sihteerien ja assistenttien kollegaverkosto, jonka piirissä jaetaan kokemuksia ja suosituksia hyvistä yhteistyökumppaneista. Verkostossa on yli 2600 jäsentä.

SissiSuosikit on ToimistoSissien jäsenistön keskuudessa vuosittain toteutettava äänestys, jolla mitataan ketkä ToimistoSissi‐partneriksi hyväksytyistä tarjoavat parasta palvelua ja keiden kokoustilat tai ohjelmatarjonta ovat tehneet vaikutuksen.

Hotelli Haikon Kartano voitti sarjat Paras palvelu sekä Vuoden löytö 2016, tuli kolmanneksi sarjassa Paras kokoustila ja neljänneksi sarjassa Kiinnostavin tapahtumatila. Toisen sijan Haikko vei sarjoissa Paras markkinointiviestintä sekä Parhaat kampanjat ja tarjoukset.

 

Haikosta myös Tripadvisorin Travellers' Choice -voittaja

Ilouutiset eivät loppuneet Haikossa tähän. Hotel Haikko Manor & Spa on vuoden 2017 Travellers’ Choice –voittaja. Kansainvälinen matkailuportaali TripAdvisor julkaisee palkinnon vuosittain, ja Haikko sijoittui luokkaan Suomen 25 suosituinta hotellia. Travellers’ Choice -palkinto on korkein TripAdvisorin myöntämä kunnianosoitus – tämä tarkoittaa että matkailuyritys on poikkeuksellisen hyvä ja kuuluu miljoonien matkailijoiden arvostelujen ja mielipiteiden perusteella parhaan prosentin joukkoon.

 

Haikon Kartanon ravintola on Erinomainen kohde!

Samalla viikolla Haikon Kartanon ravintola palkittiin vielä Tripadvisorin Erinomainen kohde (4.5/5) -palkinnolla.

Tässä yksi esimerkki asiakkaiden arvioista: -Kaikin puolin upea paikka. Hienoakin hienompi miljöö, ystävällinen palvelu sekä maistuvat ruuat ja juomat. Täydellinen paikka hemmotella makuaisteja ja nauttia elämästä.

Kokoustarjoukset Haikossa
Tutustu kokoustiloihin