Nordic Fish & Wine 7.6. aloittaa Haikon kesäkauden

Kesäkausi käynnistyy 7.6. Villa Haikon ”Nordic Fish & Wine” –tapahtumalla, jossa pääsee maistelemaan pohjoismaisen keittiön parhaita antimia ja eurooppalaisia viinejä. - Sukellamme poh­joismaisen keittiömestarin opastamana tänä vuonna eritoten islantilaisen keittiön saloihin, Vesterinen lupaa. Islannin kuuluisin keittiömestari Siggi Hall vierailee tapahtumassa tuo mukanaan parhaita islantilaisia raaka-aineita ja valmistaa niistä yhdessä Haikon keittiömestareiden kanssa food stationeilla tarjottavan menun. Odotettavissa on ainakin islantilaista nieriää, turskaa ja islantilaista lammasta sekä Skyrin ja suklaan yhdistelmä.

Riitta Vesterinen kertoo. Ei siis ihme, että Haikon sunnuntaibrunssit vetävät väkeä ympäri vuoden. Nordic Summer Menu on tarjolla 12.6. alkaen Kartanon ravintolassa ja siinä on tietysti käytetty paikallisia herkkuja mm. lähikalaa, sieniä ja Ahvenanmaan karitsaa.

Sunnuntaibrunssille tullaan viipyilemään hyvässä seurassa herkkujen ääreen. 16.6. meillä on tarjolla myös Cadillac-teemainen erikoisbrunssi Villa Haikossa Cadillac-tapahtuman yhteydessä. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Kartanon terassilta on Suomen upein maisema

Haikon kartanon maisema hurmaa kesäauringossa kenet tahansa. – Kartanon ikkunoista ja terassilta avautuu eittämättä Suomen kaunein maisema kartanopuistoon ja merelle, ravintolatoimenjohtaja Kesällä Haikossa voi ruokailla aurinkoi­sella kartanoterassilla ja ihailla kaunista maise­maa.  Juhannusta vietetään perinteisesti juhannusmenun, -tanssien ja kokon merkeissä.

- Terassilla tapahtuu läpi kesän:  kesän avauksessa 5.7. Sami Saari ja Willie Mehto duo esiintyvät terassilla ja grilli on kuumana perjantai-iltaisin ja lauantaisin vierai­ta viihdyttää jazztrio. Tietysti lasi kuohuvaa tai oluttuoppi tai lukuisat alkoholittomat vaihtoehdot helpottavat oloa kesäkuumalla. 

Haikon ensimmäinen pub avasi ovensa

Uusi, rento seurustelupaikka avasi ovensa vappuna kartanon kivijalassa. Kartanon Kellari & Pub on brittiläistyylinen olohuone, joka on avoinna normaalisti ti-la klo 20-02 ja kesäaikaan pe-la klo 20-02.

Tule nauttimaan lasillinen hyvää viiniä - tarjolla myös sopiva valikoima oluita.

Smaku-tapahtuma tulee taas

Haikon Kartano on mukana myös Smaku-tapahtumassa Taidetehtaalla la 24.8. Haikon Smaku-annoksia pääsee ennakkoon maistelemaan Kartanon ravintolaan 12.8. alkaen. Syksymmällä palataan taas suosittujen Kartanon viini-iltojen pariin. Pöytävarauksen tekemistä ennakkoon suositellaan niin brunssille, viini-iltoihin kuin illalliselle. 

Pöytävaraukset Haikon kartanoravintolaan

Varaa kesän kylpyläloma