Tammikuussa 2021 Haikon kylpylähotellin hoito-osastosta vastaa uusi toimija: Relax Center Haikko. Ulkoistettavan osaston henkilökunta jatkaa uuden yhtiön palveluksessa vanhoina työntekijöinä.  

Relax Center Haikko aloittaa porvoolaistuneen Riikka Merikon vetämänä. Brändi on tuttu Lapin matkailijoille Leviltä mm. Hotelli Hullun Poron tiloista. Relax Centerin missio on muuttaa suomalaista kauneuskulttuuria ja luoda hyvinvointi- ja kauneushoidoista matalamman kynnyksen palveluja myös arjen keskelle.

 - Haikon ylellinen hoito-osasto luo täydelliset puitteet tälle toiminnallemme! Hemmottelu ja kauneushoidot ovat suomalaisten suosiossa erityisesti loma-aikoina, mutta tavoitteemme on tuoda palvelut myös isommaksi osaksi arkea. Relax Center Haikko on täydellinen paikka ottaa hetki omaa aikaa ja latautua arjen keskellä. Oma aika ja itseensä panostaminen luovat itsevarmuutta sekä lisäävät hyvän olon tunnetta, toteaa Riikka Merikko. 

Vaikka toimija vaihtuu, niin toiminta jatkuu asiakkaiden näkökulmasta, kuten ennenkin ja Haikon Kartanon hoito- ja eurolahjakortit voi jatkossakin lunastaa uuden Relax Center Haikon palveluihin. Vuoden 2021 hoitohinnasto saadaan nettisivuillemme joulukuun alussa. 

Varaa hoito