Suomen kokkimaajoukkue ja Haikon Kartano ylpeänä esittävät

HAIKON KESÄMENU

Haikon keittiöammattilaisten ja Suomen kokkimaajoukkueen yhteistyönä on syntynyt kesäinen kartanomenu kokonaisuuteen tarkoin mietittyjen viinien kera. Lähtökohtana menun suunnittelussa ovat olleet puhtaat tuoreet kotimaiset raaka-aineet ja saaristomeri. 

MIKÄ ON KOKKIMAAJOUKKUE?

Kokkimaajoukkue edustaa Suomea mm. neljän vuoden välein järjestettävissä kokkien olympialaisissa ja toimii samalla koko ruokamaa Suomen suurlähettiläänä. Seuraava The Culinary Olympics -mittelö järjestetään Saksan Erfurtissa tänä vuonna. Niihin harjoitellessa kokkileijonat ovat nyt saaneet miellyttävän haasteen yhdistää voimansa jo vuodesta 1966 huippuruokaa tehneen Haikon Kartanon keittiötiimin kanssa.

Kesämenun sisältö

  • Peura-carpaccio, sieniä ja persiljamajoneesia  L,G
  • Paistettua siikaa, omenasalaattia  ja ruskistettua voivaahtoa   L,G
  • tai Grillattua vasikkaa ja Marsala-kastiketta  L,G
  • Financier-leivos ja limevaahtoa  L

Hinta:  57,-*/menu
* Stockmann kanta-asiakkaille ja majoittuville asiakkaille 48,-
 

Tutustu A la Carte -listaan
Tee pöytävaraus