Haikossa huikeita makuelämyksiä Michael Björklundin taapan

Lähtökohtana menun suunnittelussa on ollut puhtaat tuoreet kotimaiset raaka-aineet ja Ahvenanmaan saaristomeri.

Michael Björklund on tunnetuimpia pohjoismaisia kokkeja. Hänen juurensa ovat Ahvenanmaalla. Suurelle yleisölle hän on tullut tutuksi monista suosituista ruokaohjelmista, kuten Strömsö. Tämän lisäksi hän on pidetty ravintoloitsija ja aktiivinen hyvän lähiruoan puolestapuhuja. Michael Björklund on myös menestynyt Bocuse d'Or-kilpailussa hän on sekä Suomen että Ruotsin Vuoden Kokki.

Kartanon kesämenu, “Nordiska Smaker med Mickael Björklund” 

Kylmäsavustettua Ahvenanmaan kirjolohta, käsin kuorittuja katkarapuja, tomaattia Närpiöstä, talossa hapatettua piimää, versoja, pikkelöityä punasipulia

Kermainen perunakeitto, paahdettua pekonimurua, ketunlaukkakreemiä 

Voissa paistettua ahventa, sinisimpukkaliemestä tehtyä kastiketta, perunan ja yrttien kanssa muhennettua kylmäsavuhaukea, vihreää parsaa, papuja, sokeriherneitä

tai

Voissa paistettua karitsan fileetä, pitkään haudutettua karitsankylkeä, yrteillä maustettu perunapyreetä, porkkanaa, kanttarelleja, tinjamisky, valkosipulikermaa

Kevyesti jäädytettyä maitosuklaamoussea, mutakakkupalasia Dajm-suklaasta, Wanhan Porvoon jäätelötehtaan vaniljajäätelöä, kinuskikastiketta, puutarhamarjoja

Menun hinta on 66,-*
Stockmann kanta-asiakkaille hinta 57,-

Nyt siis kannattaa ottaa suunnaksi Porvoo ja Haikon Kartano. Nimittäin tämä on PAKKO KOKEA ja mielellään kartanon upealla terassilla kuohuvan ja hyvien viinien kera!
Tee pöytävaraus