LOMAPÄIVÄN AKTIVITEETTEJA HAIKOSSA

Olemme uudistaneet aktiviteettitarjontaamme parantaaksemme vieraidemme viihtyvyyttä sekä auttaaksemme teitä ottamaan kaiken irti lomastanne! Olit sitten hotellivieraamme tai tuttu paikallinen ystävämme nämä ovat juuri sinua varten!

Mitä kaikkea meillä sitten on tarjota? Kesän aktiviteettitarjonnasta löytyy jotain jokaiselle, hait sitten lomalta rentoutumista, jotain vähän energisempää tai eleganttia illanviettoa. Tai miksei näitä kaikkia! 

Virkeä startti päivään ja rentoutumista sen päätteeksi

Aurinko paistaa, linnut laulavat ja meri kimmeltää lainehtiessaan raikkaan tuulen keinuttamana. Mikä voisikaan olla parempi tapa startata päivä, kuin virkistävä aamuvenyttely Kartanon puistossa? Puutarhan kukkaloiston ympäröimänä venyttelet itsesi viimeisten unenrippeiden vallasta energiseen oloon, jonka jälkeen olet valmis päivän haasteisiin!

Iltapäivällä pidettävä puistojooga puolestaan on täydellinen tapa rentoutua ohjelmantäyteisen päivän jälkeen. Puistojoogan vuorottelee säkkituoleilla rentoutumisen kanssa maanantaista torstaihin. Säkkituolissa rentoutuminen saa sinut todelliseen lomafiilikseen ja auttaa poistamaan ylimääräiset jännitystilat kehosta sekä rauhoittaa myös mielen. Näiden lisäksi tarjonnastamme löytyvät myös asiakkaisemme kestosuosikit eli Huippukylmä sekä InBody. Muistathan lisäksi kaikki ihanat kylpylähoitomme!

Kurkistus Haikon historiaan ja puutarhaan

Löytyykö päiväohjelmasta tyhjää tilaa? Ovatko suunnitelmat vielä ihan auki? Olit sitten uusi tai vanha kasvo Haikon Kartanon vieraana, Kartanon puutarhakierros on hyvä tapa tutustua Kartanon alueeseen, sen kasvillisuuteen sekä historiaan. Mikäli halajat vielä syventävämpää tietoa Kartanorakennuksen historiasta, Albert Edelfeltistä sekä miten Romanovit liittyvät tähän kaikkeen, niin suosittelemme myös lauantaisin tarjottavaa Kartanon historiikkia, jolloin hovimestarimme/butlerimme pitävät opastetun kierroksen alkaen Kartanon aulasta.

Heinäkuussa saamme Strömsöstäkin tutun Tuunaajamutsin vetämään meille tee-se-itse workshoppeja! Näiden ekologisten työpajojen aiheena on tällä kertaa nahkakorujen teko vanhoista materiaaleista ja aktiviteetti sopii kaiken ikäisille. Tuunaajamutsin työpajoissa päästetään luovuus lentoon ja tehdään itse vanhasta uutta. Pääset lukemaan lisää Tuunaajamutsista täältä: www.tuunaajamutsi.fi

Herkutellen ja nautiskellen kesän läpi

Kauniit sävelet kaikuvat torstaisin pitkin Haikkoonselän rantoja, kun seremoniamestarimme johdattaa meidät kesäisten yhteislaulujen pariin merenrannalla sijaitsevalla laavulla. Yhteislaulujen lisäksi voit paistaa nuotiossa aidot suomalaiset grillimakkarat. Mikäli mielit tuhdimpaa grilliruokaa, niin tarjolla on Grilli kuumana kartanon terassilla. Suomen kesään kun kuuluu tunnetusti grillaaminen, niin olemmekin hankkineet kunnon varusteet kartanon terassille ja tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden päästä maisteleman keittiömestarin grilliherkkuja perjantaisin heinä-elokuussa. Grillissä tulee valmistumaan niin lihan, kalan, kuin kasvistenkin ystäville mitä herkullisempia kesäherkkuja. Lauantaisin Kartanon terassilla soi Jazz, josta on hyvä nauttia esimerkiksi kuplivan kera!

Voit varata aktiviteetit joko ennakkoon netistä tai paikan päällä. Haluatko tietää aktiviteeteista lisää? Klikkaa itsesi tapahtumakalenteriin tai piipahda kylpylähotellin aulassa vierailusi aikana. Aktiviteettikoordinaattori päivystää elokuun puoliväliin saakka kylpylähotellin aulassa tiistaista lauantaihin klo 9-11 sekä 14-16. 

Nähdään aktiviteettien parissa!

Lue myös: Hyvinvointi ja liikunta Haikossa