MITEN HUOLEHDIMME KYLPYLÄN TURVALLISUUDESTA?

Kylpylän asiakasmäärää on porrastettu ajanvarauksella ja kylpyläkäynnin kestoa on rajoitettu. Henkilökuntamme on käyttänyt kasvomaskeja 8.10. alkaen asiakaspalvelussa ja toivomme asiakkailtemme myös kasvomaskin käyttöä hotellin yleisissä tiloissa ja hoitoon saavuttaessa. Kylpyläajat varattava etukäteen - muistathan varata kylpyläkäyntiajan hyvissä ajoin ennen vierailuasi.

Kylpyläosastomme on kevään aikana täysin huollettu. Noudatamme huolellisesti viranomaisten ja terveydenhuollon ohjeita ja olemme varmi.staneet, että klooripitoisessa vedessä uiminen on asiakkaillemme turvallista. Olemme lisänneet siivousta ja desinfiointia mm. kosketuspintojen desinfioivaa pyyhintää on tehostettu erityisesti ovenkahvoissa. Asiakkaille tarjoamme asiakaspalvelupisteissä käsidesiä, kertakäyttönenäliinoja ja kertakäyttöisiä käsipyyhkeitä wc-tiloissa.

​Seuraamme aktiivisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja muiden viranomaistahojen ohjeita sekä päivitämme tarvittaessa kylpylän ohjeistusta myös sen mukaisesti.

 

UUSI KYLPYLÄETIKETTIMME

On tärkeää, että tutustut ennakkoon kylpyläetikettiimme ja noudatat annettua oheistusta.

  • Majoituksen hintaan tai kylpylähintaan sisältyy yksi 1h 30 min kylpyläkäynti/hlö/hotelliyö.
  • Varaa aika kylpyläkäyntiin hyvissä ajoin ennen vierailuasi, mielellään jo heti huonevarauksen tehtyäsi. Huom! Asiakkaidemme toiveesta ikäraja klo 18 jälkeen on 12 vuotta.
  • Tule vain terveenä kylpylään ja toivomme asiakkailta kasvomaskin käyttöä hotellin yleisissä tiloissa (paitsi ruokaillessa ja kylpylähetkissä).
  • Pukeudu kylpytakkiin jo hotellihuoneessa, ota pyyhe ja oma uimapukusi mukaan.
  • Peseydy kunnolla ennen altaisiin ja saunoihin menoa (myös hiukset).
  • Huomioithan kylpylässä porealtaiden oleskeluajat ja riittävän etäisyyden toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.

KYLPYLÄVARAUKSET: Ajanvaraukset kylpylän altaille ja saunoille suoraan netistä 

Varaa kylpyläkäynti

 

Tervetuloa nauttimaan myös hoidoista!

Jos haluat täydentää kokemuksen kylpylähoidolla, suosittelemme varaamaan hoidon ennakkoon ja huomioimaan, että tarjolla on hoitoja rajoitetusti.

Kylpylähoidoissa ja hieronnoissa huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja pintojen desinfioimisesta. Lisäksi hoitolassamme henkilökunta käyttää maskia ja asiakas saa myös maskin niin toivoessaan (poislukien kasvohoidot). 

Varaa kylpylähoito 

Tutustu myös muihin toimenpiteisiimme koronavirusepidemian estämiseksi.

Tutustu kylpylän aukioloaikoihin ja hintoihin (majoittuville kylpylä sisältyy hintaan).