Ravintolavieraiden turvallisuus ja hygieeniset toimintatavat keittiössä ja tarjoilutilanteissa ovat meille erityisen tärkeitä ja siksi olemme päivittäneet toimintatapamme ja asiakasohjeistuksiamme uudelle tasolle. Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja hotellissa, ravintolassa ja kylpylässä. Toivomme myös asiakkailtamme kasvomaskin käyttöä hotellin yleisissä tiloissa (paitsi ruokailtaessa ja kylpylähtetkissä). Maskia suositellaan käytettäväksi myös saapuessa ravintolatilaan.

VOIT TURVALLISIN MIELIN SYÖDÄ HAIKON KARTANOSSA

Olemme lisäksi lisänneet siivousta ja desinfiointia mm. kosketuspintojen desinfioivaa pyyhintää on tehostettu erityisesti ovenkahvoissa, wc-tiloissa, tarjoilutiskeillä ja keittiössä. Asiakkaille tarjoamme asiakaspalvelupisteissä käsidesiä, kertakäyttönenäliinoja sekä kertakäyttöisiä käsipyyhkeitä wc-tiloissa. 

Meille on tärkeää, että hotellivieraat voivat nauttia aamiaisen turvallisin mielin. Aamiaisbuffet on tarjolla kartanoravintolassa ja otamme tarjoilussa huomioon viranomaisohjeet. Viikonloppuina aamiaisajat on porrastettu, joten saat tiedon sinulle varatusta aamiaisajasta sisäänkirjautuessasi. Pidäthän kiinni annetusta ajasta.

Haikossa paljon menuita, jotka tarjoillaan pöytiintarjoiltavina. Buffetpöydissä vaihdamme usein ottimia sekä pyydämme pitämään riittäviä turvavälejä jonoissa. Suosittelemme lisäksi tarttumaan servetillä buffetin ottimiin.

Ravintolasaliemme ja terassiemme pöydät on sijoiteltu väljästi. Täytämme ravintola- ja juhlatilat vain 75 %:sti normaaleista asiakaspaikoista ja alkoholin anniskelu päättyy klo 22. Tutustu ravintoloiden aukioloihin.

 

TÄRKEITÄ OHJEITA RAVINTOLAAN SAAPUVILLE

Ennen ravintolaan saapumista pesethän huolellisesti lähimmässä wc-tilassa tai hotellihuoneessasi kätesi saippualla. Ravintolasaliin saapuessa on aina saatavilla käsidesiä, jota toivomme asiakkaiden käyttävän. 

  • Ilmoitathan varauksen yhteydessä tarkasti seurueesi koon ja pöytätoiveet, jotta osaamme kattaa toivotusti.
  • Kunnioitathan riittäviä turvaetäisyyksistä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan
  • Käytäthän kasvomaskia ravintolaan saapuessasi.
  • Vältäthän turhaa liikkumista ravintolasalissa.
  • Menuseen kannattaa tutustua mieluiten omalla älylaitteella, mutta tarvittaessa saat desinfioidun menun tarjoilijalta
  • Suosittelemme ensisijaisesti maksun laittamista huonelaskulle tai maksua kortilla.
  • Tulethan ravintolaan vain terveenä.
  • Noudatathan oikeaa yskimisetikettiä.

Olemme jo odottaneet sinua, ja haluamme tarjota ylellisen ravintolakokemuksen - Tervetuloa herkuttelemaan! 

Tutustu Haikon ravintoloihin

Varaa pöytä kartanoravintolasta 

Tutustu myös muihin toimenpiteisiimme koronavirusepidemian estämiseksi.