Ravintolavieraiden turvallisuus ja hygieeniset toimintatavat keittiössä ja tarjoilutilanteissa ovat meille erityisen tärkeitä ja siksi olemme päivittäneet toimintatapamme ja asiakasohjeistuksiamme uudelle tasolle. Asiakkaan niin toivoessa Haikon henkilökunta käyttää maskia palvelutilanteessa. Ilmoitathan tästä toiveesta tapahtumasi tilauksen yhteydessä tai pöytävarauksessa. 

Tutustu aina ennen tuloa ravintoloiden aukioloaikoihin, joissa voi olla viime hetken muutoksia johtuen viranomaismääräyksistä ja asiakasmääristä. Katso ravintoloiden aukioloajat tästä.

Hotelliaamiainen on buffet-tarjoiluna, mutta voit nauttia aamiaisen myös omassa hotellihuoneessasi. Saatavilla itse noudettava takeaway-aamiainen sekä lisämaksusta myös huoneaamiainen. Tilaathan takeaway-aamiaisen ennakkoon.

 

VOIT TURVALLISIN MIELIN SYÖDÄ HAIKON KARTANOSSA 

Olemme lisäksi lisänneet siivousta ja desinfiointia mm. kosketuspintojen desinfioivaa pyyhintää on tehostettu erityisesti ovenkahvoissa, wc-tiloissa, tarjoilutiskeillä ja keittiössä. Asiakkaille tarjoamme asiakaspalvelupisteissä käsidesiä, kertakäyttönenäliinoja sekä kertakäyttöisiä käsipyyhkeitä wc-tiloissa. 

Meille on tärkeää, että hotellivieraat voivat nauttia aamiaisen turvallisin mielin. Aamiaisbuffet on tarjolla kartanoravintolassa tai Spa Bistrossa ja otamme tarjoilussa huomioon viranomaisohjeet. Viikonloppuina aamiaisajat on porrastettu, joten saat tiedon sinulle varatusta aamiaisajasta sisäänkirjautuessasi. Pidäthän kiinni annetusta ajasta.

Haikossa paljon menuita, jotka tarjoillaan pöytiintarjoiltavina. Buffetpöydissä vaihdamme usein ottimia sekä pyydämme pitämään riittäviä turvavälejä jonoissa. Suosittelemme lisäksi tarttumaan servetillä buffetin ottimiin.

Noudatamme viranomaisten määräyksiä tilojen ravintolasalien ja terassien henkilömäärissä. Seuraamme jatkuvasti alueen viranomaisohjeistusta, joten tiedot voivat muuttua.

 

TÄRKEITÄ OHJEITA RAVINTOLAAN SAAPUVILLE

Ennen ravintolaan saapumista pesethän huolellisesti lähimmässä wc-tilassa tai hotellihuoneessasi kätesi saippualla. Ravintolasaliin saapuessa on aina saatavilla käsidesiä, jota toivomme asiakkaiden käyttävän. 

  • Ilmoitathan varauksen yhteydessä tarkasti seurueesi koon ja pöytätoiveet, jotta osaamme kattaa toivotusti.
  • Kunnioitathan riittäviä turvaetäisyyksistä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan
  • Suosittelemme ensisijaisesti maksun laittamista huonelaskulle tai maksua kortilla.
  • Tulethan ravintolaan vain terveenä.
  • Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta
  • Noudatathan oikeaa yskimisetikettiä.

Olemme jo odottaneet sinua, ja haluamme tarjota ylellisen ravintolakokemuksen - Tervetuloa herkuttelemaan! 

Tutustu Haikon ravintoloihin

Varaa pöytä kartanoravintolasta 

Tutustu myös muihin toimenpiteisiimme koronavirusepidemian estämiseksi.