Haikon elämyslahjat ilahduttavat

Spa- ja hemmottelulahjakortit ovat mainio lahja joululahjaksi. Muista lahjakortilla myös ystävää, vastavalmistunutta, hääparia tai yrityksen henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita. 

Haikon lahjakortti sopii moneen makuun ja kaikenikäisille, ja sen voi käyttää itselle sopivana ajankohtana. Samalla saa omaa aikaa ja pientä arjen ylellisyyttä, jota ei ehkä itse tulisi ostaneeksi. Monelle on myös tärkeää, että palvelut ovat aineettomia lahjoja. Niistä saajalle jää hyvä olo ja mukavia muistoja eikä kotiin ei kerry ylimääräistä tavaraa.

1. Hoitolahjakortti - varma valinta jouluksi

Jokainen kaipaa hemmottelua, ylellisyyttä, omaa aikaa. Ostaessasi esimerkiksi €-lahjakortin, lahjan saaja voi itse valita sopivan hoidon Haikon kauneushoitolan tarjonnasta. €-lahjakortin saaja voi valita hemmottelevia hoitoja, kuntoilua tai Spa Shopin ihania tuotteita aivan oman mielensä ja toiveidensa mukaan. Katso myös kevään jooga- ja mindfullness-viikonloput tapahtumakalenteristamme.

Rentoutumisen ja hemmottelun makuun pääsee uudistetussa kylpylässä ja hoidoissa. Kunto kohoaa salitreeneissä, mieli ja keho virkistyvät saunoissa, altailla ja elämyssuihkuissa.

2. Majoituslahjakortti Kartanoon tai kylpylähotelliin

Kukapa ei haluaisi viettää yötä historiallisessa kartanossa ja ihastella ikkunoista näkyvää kartanopuistoa? Lahjaksi sopivimmat majoituspaketit löydät Haikon lahjakorttikaupasta. Suosittelemme kartanomajoitusta tai kylpylähotellin Deluxe-huonetta tai poreammeellista sviittiä. 

3. Illallinen kahdelle Kartanon ravintolassa

Hyvän ruoan ystäville on tarjolla monenlaista herkuttelua ja nautintoja ravintoloissa. Arjesta voi irrottautua laadukkaassa hotellimajoituksessa, mukavasti Kylpylähotellissa tai romanttisesti Kartanon puolella. Kevään viini-illat nyt varattavissa!

Haikon Kartano on ainut Porvoon alueen ravintola, jolle on myönnetty korkeasta ruoan ja palvelun tasosta kertova Rotisseurs-kilpi. Illallinen kartanoravintolassa on siis nautinto kaikille aisteille!

Osta lahjakortti

 

Haikon lahjakortti on ekologinen lahja

Haikon Kartanon lahjakortti on kotimainen ja ekologinen vaihtoehto, joka tukee suomalaista työtä. Voit lukea kestävän kehityksen toimenpiteistämme enemmän täältä.

Hyvinvointilahjan tuoma nautinto ja mielen rentoutuminen on lahja, joka muistetaan pitkään. 
Osta lahjakortit Haikon lahjakorttikaupasta, josta löydät valmiiksi mietityt kokonaisuudet, ja lahjakortti siirtyy hetkessä s-postiisi.