Haikon kylpylähotellin aula on kokenut melkoisen muodonmuutoksen - nyt uusi Lobby Bar palvelee myöhään yöhön ja pehmeät nojatuolit tarjoavat viihtyisän lepopaikan oleiluun ja seurusteluun. Upea, vanha kattokruunu antaa elegantin ilmeen jo muutenkin tyylikkääseen tilaan. 

Aulan ohella myös Spa Shop koki muodonmuutoksen ja Haikon uudistetussa Spa Shopissa onkin tarjolla nyt kaksi laadukasta kosmetiikkasarjaa: Sothys ja viime vuonna erilaisten kauneuslehtien testisuosikki Medik8.
 
Sothys on ammattikosmetiikan edelläkävijä, joka on saavuttanut arvostetun asemansa panostamalla huipputason tiedetutkimukseen ja luomalla ainutlaatuisia innovaatioita.
 
Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, joka on jälleenmyynnissä vain koulutetuilla ammattilaisilla. Sarjan tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja ne ovat valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuslaitoksessa.
 
Medik8 valmistaa ainoastaan ammattimaisen tehokkaita tuotteita, joiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja. Tuotteet ja hoidot ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.
 
Medik8 uskoo:
  • Tärkeisiin ja tutkittuihin anti-age aineosiin, kuten Retinoliin, C-vitamiiniin, AHA – ja BHA-happoihin sekä epidermiksen kasvutekijöiden sekä aurinkosuojan käyttöön.
  • Täsmätuotteisiin ongelmaihon hoidossa.
  • Tieteellisesti todistettuihin tuloksiin.
  • Ammattimaisiin tehoihin.
  • Ihoystävällisiin aineosiin, jotka soveltuvat herkimmällekin iholle.
  • Luontoystävällisiin valmistusprosesseihin ja pakkauksiin.
  • Pieniin valmistuseriin, jotka takaavat korkean
Medik8 C-tetra valittiin Gloria-lehden 12 parhaimman tuotteen joukkoon v. 2014. Aamuisin käytettävä C-vitamiinipommi kasvoille virkistää ihon hetkessä, pidempään käytettynä myös kirkastaa. Yli 40 v. iholle suositellaan käytettäväksi samantyyppistä CE-tetraa.

Myös Anna-lehti listasi Medik8 C-tetran 8. sijalle v. 2014 kauneustuotteissa.

Meille voi muuten tulla ihan vaan kosmetiikkaostoksille. Kaikki palvelumme: ravintola, kylpylä, kauneushoitola ja kuntosali ovat avoimena myös muille kuin hotellin asiakkaille, joten rohkeasti vaan ostoksille, syömään ja hoitoihin!