Toimintaamme on tehostettu vastaamaan turvallisuus- ja hygieniaohjeita niin hotellissa, ravintoloissa, kongressikeskuksessa kuin kylpylässämmekin. Lue lisää toimenpiteistämme koronaviruksen ehkäisemiseksi. Seuraamme lisäksi jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja teemme tarvittaessa muutoksia toimintaamme. Siksi avoinna olevat palvelumme saattavat vaihdella. 

Henkilökuntamme on käyttänyt hotellissa, ravintolassa ja kylpylässä kaikissa asiakaskontakteissa kasvomaskeja jo syksystä lähtien. Poikkeuksena ryhmäliikuntatuntien ohjaaminen (nyt tauolla) ja ulkona tapahtuvat aktiviteetit. Suosittelemme asiakkaillemme kasvomaskin käyttöä hotellin yleisissä tiloissa, poislukien ruokailut ja kylpylähetket. Muistathan myös riittävät turvavälit muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.

MITEN VOIT JÄRJESTÄÄ MAHDOLLISIMMAN TURVALLISEN KOKOUKSEN?

Lounaalla kevät- ja kesäaikaan nautitaan kasvispitoinen alkupalalautanen, pääruoaksi joko paikallisen kalastajan verkoista saatua kalaa tai kotimaista pitkään haudutettua häränrintaa. Saatavissa on myös kasvis/vegaanisia vaihtoehtoja. Lounas tarjotaan joko Bistro Cafessa tai kartanon ravintolassa, voit myös ottaa ryhmäsi kanssa lounaan mukaasi ja syödä vaikka puistossa tai rantakivillä varpaitasi merivedessä huljutellen.

Monipuolisista kokous- ja ryhmätyötiloista löytyy tarpeisiinne sopivan kokoinen ja turvallinen tila, jonne on mahdollista järjestää turvallinen kulku myös ulkokautta. Taukokahvien suhteen noudatamme uusimpia hygieniaohjeita. Kokouslounas tarjoillaan Kartanoravintolassa, jossa pöytiin sijoittelu on tavallista väljempää ja kaikissa ravintoloissamme noudatetaan Haikon ravintoloiden uusia toimintatapoja. Kehotamme lisäksi kaikkia asiakkaita siirtymään lounaalle käsipesun kautta sekä yskimään ja aivastamaan tarvittaessa paperinenäliinaan. Käsidesiä on tarjolla kokoustiloissa ja ravintoloissamme.

Villa Haikko, viehättävä huvila meren rannalla, tarjoaa ryhmällenne täysin yksityisen kokoustilan. Myös ruokailut sekä taukokahvit voidaan järjestää Villassa, ja näin minimoidaan kontaktit muiden ryhmien kanssa. Villa Haikko sopii erinomaisesti 20-100 henkilön kokousryhmälle.

Kun tarvitaan rauhallinen ja yksityinen kokoustila erityisen tärkeille asioille pienempiin kokouksiin, on Kartanon Kristallikabinetti oikea paikka kokoustaa. Majoitus kartanossa takaa kokouksen yksityisyyden.

Rennompi kokous järjestyy Haikon tupasaunoilla, joista löytyy myös hyvät tekniset puitteet kokouksen järjestämiselle ja lisäksi upea merimaisema ja terassi. Tupasaunat ovat juuri käyneet läpi uudistuksen, ja kokoustekniikkaa on uudistettu.

Haluamme varmistaa miellyttävän ja turvallisen kylpyläelämyksen, jonka vuoksi porrastamme kylpyläkävijöitä ajanvarauksella.

Haikossa luonto on lähellä, kaunis ja iso kartanopuisto sekä merenranta monipuolisine liikuntamahdollisuuksineen luovat ainutlaatuiset puitteet tilaisuudellenne.  

UUTTA! Hybridikokouksen tai "kupla"kokouksen järjestäminen on helppoa Haikossa. Voit osallistua etänä tai paikan päällä. Hybridikokous helpottaa mm. kansainvälisen kokouksen järjestämistä.

TUTUSTU HAIKON KOKOUSTILOIHIN

 

MUISTA VÄLITTÄÄ TOIMINTAOHJEET KOKOUKSEEN SAAPUVALLE RYHMÄLLE

Näin toimiessamme minimoimme riskit ja kaikki muistavat huomioida muut hotellin asiakkaat ja Haikon henkilökunnan.

✓ Ethän osallistu sairaana tilaisuuteen
✓ Muistathan sopivat turvaetäisyydet
✓ Valtakunnallisen maskisuosituksen mukaisesti suosittelemme käyttämään kasvomaskia tilaisuuksissa, joissa turvaetäisyyksien säilyttäminen on vaikeaa.
✓ Jätetään kättelyt, halaukset ja poskisuudelmat pois tervehdyksistä
✓ Pidäthän huolta hyvästä käsihygieniasta
✓ Noudatathan yskimisetikettiä ja tarvittaessa yski nenäliinaan tai käsivarteen
✓ Majoittuvien asiakkaiden toivotaan käyttävän esisijaisesti oman huoneen wc-tilaa
✓ Yleisissä wc-tiloissa noudatathan hyvää käsihygieniaa
✓ Huomioithan kuntosalin uuden ohjeistuksen
✓ Muista varata ennakkoon aika kylpylään (1,5 h) 

 

HAIKON KOKOUSRÄÄTÄLI HELPOTTAA KOKOUKSEN SUUNNITTELUA

Haikon kokousräätäli toimii apunasi kokouksen järjestelyissä. Voit suunnitella tilaisuutta rauhassa, lisätä toivomasi palvelut sekä majoituksen, ja kokousräätäli antaa heti tilaisuudellesi hinnan. Kokousräätäli tarjoaa automaattisesti ryhmällesi sopivaa kokoustilaa tai oheisohjelmaa. Tarvittaessa voit lähettää kokousvarauksen helposti myyntipalveluumme kokousräätälistä. Tutustu myös kokoustarjouksiimme.

ALOITA TILAISUUDEN SUUNNITTELU