Toimintaamme on tehostettu vastaamaan turvallisuus- ja hygieniaohjeita niin hotellissa, ravintoloissa, kongressikeskuksessa kuin kylpylässämmekin. Lue lisää toimenpiteistämme koronaviruksen ehkäisemiseksi ja toimintaohjeet ryhmille. Seuraamme lisäksi jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja teemme tarvittaessa muutoksia toimintaamme. 

MITEN VOIT JÄRJESTÄÄ MAHDOLLISIMMAN TURVALLISEN KOKOUKSEN?

Monipuolisista kokous- ja ryhmätyötiloista löytyy tarpeisiinne sopivan kokoinen ja turvallinen tila, jonne on mahdollista järjestää turvallinen kulku myös ulkokautta. Taukokahvien suhteen noudatamme uusimpia hygieniaohjeita. Kokouslounas tarjoillaan Kartanoravintolassa, jossa pöytiin sijoittelu on tavallista väljempää ja kaikissa ravintoloissamme noudatetaan Haikon ravintoloiden uusia toimintatapoja. Kehotamme lisäksi kaikkia asiakkaita siirtymään lounaalle käsipesun kautta sekä yskimään ja aivastamaan tarvittaessa paperinenäliinaan. Käsidesiä on tarjolla kokoustiloissa ja ravintoloissamme.

Villa Haikko, viehättävä huvila meren rannalla, tarjoaa ryhmällenne täysin yksityisen kokoustilan. Myös ruokailut sekä taukokahvit voidaan järjestää Villassa, ja näin minimoidaan kontaktit muiden ryhmien kanssa. Villa Haikko sopii erinomaisesti 20-100 henkilön kokousryhmälle.

Kun tarvitaan rauhallinen ja yksityinen kokoustila erityisen tärkeille asioille pienempiin kokouksiin, on Kartanon Kristallikabinetti oikea paikka kokoustaa. Majoitus kartanossa takaa kokouksen yksityisyyden.

Rennompi kokous järjestyy Haikon tupasaunoilla, joista löytyy myös hyvät tekniset puitteet kokouksen järjestämiselle ja lisäksi upea merimaisema ja terassi. Tupasaunat ovat juuri käyneet läpi uudistuksen, ja kokoustekniikkaa on uudistettu.

Haikossa luonto on lähellä, kaunis kartanopuisto ja merenranta monipuolisine liikuntamahdollisuuksineen luovat ainutlaatuiset puitteet tilaisuudellenne.  

TUTUSTU HAIKON KOKOUSTILOIHIN

 

MUISTA VÄLITTÄÄ TOIMINTAOHJEET KOKOUKSEEN SAAPUVALLE RYHMÄLLE

Näin toimiessamme minimoimme riskit ja kaikki muistavat huomioida muut hotellin asiakkaat ja Haikon henkilökunnan.

✓ Ethän osallistu sairaana tilaisuuteen
✓ Muistathan sopivat turvaetäisyydet
✓ Jätetään kättelyt, halaukset ja poskisuudelmat pois tervehdyksistä
✓ Pidäthän huolta hyvästä käsihygieniasta
✓ Noudatathan yskimisetikettiä ja tarvittaessa yski käsivarteen tai nenäliinaan
✓ Majoittuvien asiakkaiden toivotaan käyttävän esisijaisesti oman huoneen wc-tilaa
✓ Yleisissä wc-tiloissa noudatathan hyvää käsihygieniaa ja suljet kannen vetäessäsi
✓ Huomioithan kuntosalin uuden ohjeistuksen ja muista varata ennakkoon aika kylpylään (1,5 h)

HAIKON KOKOUSRÄÄTÄLI HELPOTTAA KOKOUKSEN SUUNNITTELUA

Haikon kokousräätäli toimii apunasi kokouksen järjestelyissä. Voit suunnitella tilaisuutta rauhassa, lisätä toivomasi palvelut sekä majoituksen, ja kokousräätäli antaa heti tilaisuudellesi hinnan. Kokousräätäli tarjoaa automaattisesti ryhmällesi sopivaa kokoustilaa tai oheisohjelmaa. Tarvittaessa voit lähettää kokousvarauksen helposti myyntipalveluumme kokousräätälistä. Tutustu myös kokoustarjouksiimme.

ALOITA TILAISUUDEN SUUNNITTELU