Miten monet julkisuuden henkilöt onnistuvat säilyttämään hehkeän ulkonäön vielä vanhemmalla iällä? Monet kauneusbloggaajat ennaltaehkäisevät vanhenemisen merkkejä erilaisilla kollageenituotteilla. Miten ihoa kannattaa hoitaa ja miksi hoidon päätteeksi kannattaa ostaa purkki kollageenijauhetta?

Skin Collagen vaikuttaa ihon kykyyn sitoa kosteutta

Kosmetologisten hoitojen jälkeen kotihoidolla on ihon kannalta suuri merkitys. Erityisesti kotihoidon merkitys korostuu aikuiselle iholle suunnattujen kiinteyttävien ja kohottavien hoitojen yhteydessä. 

Ihon rakenne ja kaikki sen toiminnalliset ominaisuudet muuttuvat ikääntyessämme. Ihon ikääntyminen tarkoittaa itse asiassa elimistöllemme tärkeän proteiinin eli kollageenin vähenemistä ihon sisäisissä kerroksissa. Näihin muutoksiin ei pystytä vaikuttamaan ulkoisella kosmetiikalla. Ihon luontaiset ravintotekijät siis vähenevät, mistä johtuen iho ohenee, veltostuu, rypistyy, kimmoisuus häviää, pehmeys vähenee ja se vaurioituu helpommin. Näitä ikääntymisen tuomia oireita voidaan kuitenkin kuitenkin hidastaa oikeanlaisella ravinnolla ja elintavoilla. 

Ihon hyvinvointiin vaikuttavat suuresti erilaiset perinnölliset ja ulkoiset tekijät. Erityisesti ikääntyminen, stressi, liikunnan puute, auringon säteilylle altistuminen, ulkoiset haavat, erilaiset hormonit, ruokavalio ja levon puute vaikuttavat ihomme laatuun. Myös erilaiset myrkyt kuten tupakansavu, ilman saasteet ja erilaiset päihteet heikentävät ihomme laatua.

Naisilla kollageenin tuotanto on jo valmiiksi huomattavasti heikompi kuin miehillä ja sen tuotanto vähenee noin yhdestä kahteen prosenttiin per vuosi. 50 ikävuoteen mennessä nainen on luontaisesti menettänyt jo lähes 50 % ihon kollageenista. Kollageeni pääasiassa vaikuttaa ihon kykyyn sitoa kosteutta, mutta se myös vaikuttaa ihon elastisuuteen sekä ryppyihin. Siksi purkki Skin Collageenia on tärkeä lisä ihon hoitamisessa peruskosmetiikan lisäksi. Jauhe myös vähentää pigmenttiläiskien muodostumista.

 

Miksi juuri Skin Collagen?

Skin Collagen on markkinoiden puhtain ihon hyvinvointiin suunniteltu kollageenivalmiste, joka ei sisällä lainkaan lisäaineita. Kyseessä on siis 100% puhdas kollageenipeptidijauhe, joka vaikuttaa kehon omaan tyypin 1 kollageenituotantoon.

Tämä täsmähydrolysoituja kollageenipeptidejä sisältävä tuote on täysin laktoositon, gluteeniton, sokeriton, hiivaton ja soijaton ravintolisä, eikä se myöskään sisällä lainkaan säilöntäaineita, väriaineita, pintakäsittelyaineita, maltodekstriiniä, hedelmäsokeria, suolaa, tärkkelystä tai maissia. Kiinteyttävä ja juonteita madaltava vaikutus tehostuu, jos Skin Collageenia nauttii sisäisesti ulkoisesti käytettävän kosmetiikan lisäksi.

Laadukas 100% puhdas Skin Collagen:

  • edistää ihon kauneutta sisältä päin ihon syvimmissä kerroksissa
  • kollageeni auttaa ihoa näyttämään kauniimmalta, nuoremmalta ja raikkaammalta
  • todistettavasti lisää ihon kosteutta ja kimmoisuutta
  • ylläpitää ihon tervettä rakennetta
  • luonnollista kauneutta puhtaalla kollageenilla
  • vahvistaa ihoa, hiuksia ja kynsiä
  • ihospesialistien ja meikkaajien suosittelema tuote
  • sisäisesti nautittava, maustamaton, helposti sekoittuva jauhe

 

Asiakkaiden kokemuksia Skin Collagen -jauheesta

Suosittelemme Skin Collagen -jauheen käyttöä erityisesti HIFU-hoitojen jälkeen, jolloin tehty hoito ja sisäisesti nautittava kollageenijauhe yhdessä aktivoivat ihon kollageenituotantoa. Skin Collagenia käyttäneet asiakkaamme ovat kertoneet ryppyjen vähentyneet ja he ovat saaneet apua ihon pintakuivuuteen erityisesti talvikaudella. Myös pigmenttiläiskien on kerrottu merkittävästi vähentyneen.

Skin Collagenia voit ostaa Spa Shopista, joka sijaitsee kylpylähotellin vastaanoton vieressä.

Muistathan myös juoda päivittäin riittävästi vettä, ulkoilla, syödä monipuolisesti, nukkua riittävästi ja hoitaa ihoasi ihotyypillesi sopivin hoitotuottein!