Tänään 1.10. vietetään Maailman kasvisruokapäivää. Nyt on loistava tilaisuus kasvisruokailla ja kokeilla uusia makuelämyksiä esimerkiksi varaamalla pöytä Haikon Kartanoravintolasta. Valitsemalla useammin kasvisruoka-annoksen tai vegaaniannoksen, teet samalla kertaa ekoteon ja tuet omaa hyvinvointiasi. Meillä on jo yli 50 vuoden perinteet juhla- ja kokouskattauksista, joissa huomioidaan monenlaiset erikoisruokavaliot. 

Green Key -sertifioituna matkailukohteena meille on tärkeää, että vastuullisuus ja ympäristöajattelumme näkyy myös lautasella. Hyödynnämme satokausia ja lähiseudun tuottajien tarjontaa niin kokoustarjoiluissa, lounaalla kuin illallismenuissa. Meillä saat herkullista kasvisruokaa ihan joka päivä.

Haikon ravintolat

Kartanon ravintolan saleista ja kabineteista henkii perinteikäs, tsaarinajan tunnelma ja panostamme kauniisiin kattauksiin ja hyvää palveluun. Kartanosalit sijaitsevat historiallisessa Haikon kartanorakennuksessa ja kesäisin on iso terassi kauniilla puistonäkymällä. Kartanon Keltaisessa salongissa voit myös ihailla myös aitoa Albert Edelfeltin taidetta.

Kartanon ravintolassa tarjotaan herkullisia pöytiin tarjoiltavia runsaita annoksia klassiseen kartanotyyliin. Laajasta viinilistaltamme löydät hyvät vaihtoehdot annokseesi. Kartanon ravintolasta poistut kylläisenä, vaikka saatkin fine dining -tasoista ruokaa.

Tutustu a la carte -listaan

Kylpylähotellin Spa Bistro on rento kahvi- ja ruokailupaikka ja tarjoaa mutkatonta, helppoa syötävää hotellivieraille ja kylpylävieraille.

#vastuullinenmatkailu #greenkey #greenkeyfinland #kasvisruoka #lähiruoka