Butler toteuttaa ja ennakoi toiveita sekä auttaa vierailun onnistumisessa. Hän ei välttämättä ole aina näkyvä, vaikka hänen palvelunsa ovatkin.

Aamu alkaa aamiaishuoneessa, Louis Sparre- tai Kellosalissa, kuohuviiniaamiaisella. Butler huolehtii, että jokainen Kartanossa yöpyjä saa nauttia aamiaisesta omassa Kartanovieraiden aamiaistilassa. Butler tarjoilee kuohuvaa sekä aamiaistilan sivupöytään katettu mehuja, lajitelma hedelmiä ja marjoja sekä juustoja. Muut aamiaistuotteet voi noutaa seisovasta pöydästä isosta Juhlasalista tai Romanov-salista. Aamiaisen voi luonnollisesti nauttia myös erikoismaksusta huoneessa.

Useimmat vieraat lähtevät aamupäivän aikana ja saavat halutessaan apua laukkujen kantamisessa sekä kuljetuksen kanssa. Tiesitkö että Helsinki-Vantaa lentoasemalle on meiltä vain noin 30 min taksimatka?

Päivän edetessä on aika valmistaa huoneet seuraavia vieraita varten. Bulter toimittaa toimitusjohtajan tervetulotoivotus kirjeenä huoneisiin ja tekee viimeisen silauksen. Hän tarkastaa, että kaikki on kunnossa ja asiakkaan toiveiden mukaista. Tänään esimerkiksi yhteen Imperial-huoneeseen oli tilattu samppanjapullo.

Uudet vieraat saapuvat päivän mittaan – osa aamusta osallistuakseen kokoukseen tai hemmotteluhoitoihin; osa saapuu iltapäivällä ja osa alkuillasta romanttista lomaa viettämään.  Hotellikortit ja raikkaat huoneet odottavat yöpyjiä. Butler auttaa tarvittaessa laukut huoneisiin ja auttaa opastaen Porvooseen, kertoen Kartanon historiasta ja mahdollisten pöytä- tai lippuvarausten kanssa.

 

Vieraat viipyvät päivän ja illan tuntien aikana myös Kartanon Bollinger-baarissa ja Keltaisessa Salongissa, joissa butler tarjoilee kahvijuomia, virvokkeita, kuohuvaa ja viinejä.
 
Illan rauhallisen hetken jälkeen on aika käydä levolle, jotta uuden aamun kohtaa virkein mielin. Voit tilata myös turn down -palvelun eli peittelypalvelun, jolloin Butler huolehtii sängyn avaamisesta, huoneen siistimisestä ja esim. iltateen tuomisesta yöpöydällesi. Hyvää yötä!