Jouluun Haikossa kuuluu perinteitä ja lämpimiä muistoja monessa sukupolvessa. Kartanon joulutunnelmaan kuuluvat niin lasten iloiset silmät kuin mummun ja vaarinkin joulumuistot.

Kartano on laitettu juhla-asuunsa, kuusi kimmeltää ja valot loistavat. Pöytiä katetaan ja kattauksia vielä  viimeistellään mutta kiire on poissa ja hymy herkässä. Kurkistaakohan jostain tonttu, kilttejä lapsia tarkkaillen?

Haikon Kartanojoulussa on ohjelmaa on juuri sopivasti kaikille: joululauluja, lahjojen jakoa, saunan lempeää lämpöä sekä kenties parasta kaikesta: rakkaudella valmistetut joulunajan runsaat ruokanautinnot. Onko kalapöytä lisäkkeineen suosikkisi vai odotatko jo kinkun meheviä aromeja? Suloinen jälkiruokavalikoima kruunaa jouluaterian.

Myös idyllinen Porvoo on lähellä, ja odottaa jouluvieraita. Haikon Kartanon perinteisiin kuuluu retki vanha Porvoon raatihuoneen torille, perinteistä joulurauhan julistusta kuuntelemaan. Se virittää aitoon joulun tunnelmaan. Retken jälkeen ehtii vielä saunan lämpöön ennen illallista.

Parasta Haikon Kartanon joulussa on se, että voit poimia ohjelmasta omat suosikkiosuutesi. Juuri ne, jotka tekevät sinun juhlastasi sen parhaan joulun. Tule kunnon lomalle ja viivy pidempään tai pistäydy päiväksi. Voit myös tulla seurueinesi nauttimaan juhlavaa jouluillallista tai Tapaninpäivän ateriaa
 
Haikossa on ainekset ihanaan ja vaivattomaan joulunviettoon ja kaikki on valmiina sinua ja rakkaitasi varten. Loppu onkin sitten itsestä kiinni, sillä jouluhan on pohjimmiltaan tunneasia. Tervetuloa tunnelmoimaan!

Ps. Uudenvuoden suloiseksi suunnitelmaksi suosittelemme herkullista, kuplivaa ja sädehtivää iltaa Kartanossa tanssiorkesterin tahdissa.