Luksusta, harmoniaa ja mielenrauhaa Kartanon kylpyhuoneessa    

Rituaalit ovat monille tärkeitä, kylpyhuoneessakin. Jo vuosisatojen ajan kulttuurit ympäri maailmaa ovat käyttäneet kylpyrituaaleja terveyttä, sosiaalisia ja jopa uskonnollisia tarkoituksia varten. Kylpemisen uskotaan puhdistavan kehon lisäksi myös mielen ja sielun, olipa kysymyksessä perinteinen turkkilainen Hamman-höyrysauna, japanilaisen suosiman Onsen tai supisuomalainen rantasauna. Sisäisen rauhan voi löytää Haikon Kartanon kylpylän hoidoissa, allasosastolla tai tilaussaunoissa, mutta kodikkaan kylpyläelämyksen voi nyt luoda myös aivan itse kartanon huoneissa, joiden kosmetiikaksi on valittu ylellinen Molton Brown –kosmetiikkasarja. Sen viettelevä Mandarin & Clary Sage – tuoksu shampoossa, hoitoaineessa, vartalosaippuassa ja kosteusvoiteessa nostavat hotellielämyksen kokonaan uudelle tasolle: ne tuovat ripauksen luksusta, harmoniaa ja mielenrauhaa.

Vinkkejä ylelliseen kylpyhetkeen

Aloita rituaali rauhoittumalla, sinulla ei ole nyt kiire minnekään. Unohda ulkoiset ärsykkeet, sulje televisio, puhelin ja multimedialaitteet, sosiaalisen median päivityksen kerkeää tehdä myöhemminkin. Tosin tieteellinen tutkimuskin on osoittanut, että klassinen musiikki rauhoittaa autonomista hermostoa ja lisää positiivisia tunteita. Kotona voit sytyttää tunteita ja muistoja stimuloivan tuoksukynttilän – historiallisessa kartanorakennuksessamme kynttilöiden polttaminen on kielletty. Seuraavaksi laske vesi ammeeseen. Hae sinulle juuri sopiva veden lämpötila ja lisää haluamasi määrä suosikki kylpy- ja suihkugeeliäsi; erityisesti eukalyptus inspiroi aisteja ja avaa hengitysteitä.

Suolapohjaisia ​​seoksia on käytetty ihon palautumiseen antiikin ajoista lähtien. Suolojen lisääminen kylpyveteen auttaa myös rauhoittamaan jännittyneitä lihaksia ja huuhtelemaan toksiinit. Kehon kuorinta auttaa poistamaan kuolleet ihosolut, vähentää ihokarvojen kasvua sekä lisää kosteuden imeytymistä. Hiero kuorinta-ainetta ympäri kehoa pyörivin liikkein aktivoidaksesi ihoasi. Huuhtelun jälkeen on hiustenhoidon, shampoon ja hoitoaineen, vuoro. 

Kun nouset ylös kylpyammeesta, pysy hetkessä ja rauhallinen tilasi. Nauti hotellihuoneestasi, rentoudu laadukkaalla Unikulman vuoteella, rauhoittava musiikki voi soida taustalla. Kun iho on vielä kostea, käytä hyväilevää kasvovettä. Saat lisää kosteuden tiivistämistä hieromalla kevyesti kämmenen kokoisen kehon öljyn määrän, jossa sitä tarvitaan. Lopuksi vahvistakaa virkistettyä ajattelutapaa suosikkisi eau de toilette -levylläsi.

Haikon Kartanohuoneissa nyt kansainvälistä huippukosmetiikkaa!

Hotelli Haikon Kartano & Spa on valinnut uudeksi kartanohuoneidensa kylpyhuonevarusteluun kansainvälisistä loistohotelleista tutun Molton Brown -kosmetiikkasarjan. Viettelevä Mandarin & Clary Sage – tuoksu shampoossa, hoitoaineessa, vartalosaippuassa ja kosteusvoiteessa nostavat hotellielämyksen kokonaan uudelle tasolle: ne tuovat ripauksen luksusta, harmoniaa ja mielenrauhaa. Tai kuten arvostettu Condé Nast –matkailulehti asian ilmaisee: ”Molton Brown hotellisi kylpyhuoneessa on hienon hotellin merkki. Tiedät että oleskelusi tulee onnistumaan.” (*”Finding Molton Brown in your hotel bathroom is a mark of a fine property. You know you’re in for a good stay” – Condé Nast Traveller Magazine).

Uutuustuotteet löytyvät seuraavista huonetyypeistä: kartano- ja kylpylähotellin sviiteissä ja kylpylähotellin DeLuxe-huoneista.