Moni lomailija suuntaa pääsiäisenä pohjoiseen ja kotimaan viimeisille hangille. Mutta oletko sinä saanut talvesta jo tarpeeksesi?  Lomaa voi viettää lähelläkin, helposti ja huolettomasti. Porvooseen hurauttaa pääkaupunkiseudulta puolessa tunnissa ja Haikon vehreissä maisemissa voi rentoutua linnunlaulua ja meren ääniä kuunnellen. Luonnossa talven valo kirkastuu keväisen kuulaaksi. Puiden silmut purskahtavat innokkaan vihreiksi lehdiksi.

Sielu ja kehokin kaipaavat nyt virkistystä. Kokeilisiko rauhoittavaa joogaa. Todellisen tehoelämyksen saa kolmen minuutin superkylmähoidossa. Koko kehon rentoutusta ja mielen virkistystä omaan tahtiin on tarjolla allasosaston lempeissä vesissä ja lämpöisissä saunoissa.

Talven jälkeen olemme ansainneet ripauksen virkistystä ja arjesta irtautumista. Pientä hemmottelua ja huomaavaisuutta. Tarinoita ja historiallisia hetkiä Kartanon Keltaisessa Salongissa.

Herkuttelua mehevällä karitsalla kahvikastikkeineen. Kiireetöntä seurustelua ja pari kierrosta tanssilattialla. Mitä muuta voisi toivoa pieneltä lomalta lähellä?

Haikon pääsiäisen tarjoushinnat löydät nettisivuiltamme ja Porvoon matkailusivuilta löydät muut pääsiäisenajan matkailuvinkit.