Kohti terveellisempää elämää

Kaipaatko yksilöllistä ohjausta elämäntapamuutoksesi tueksi; kuntoilun aloittamiseen, painonhallintaan, ruokavalio-ohjaukseen tai tavoitteelliseen harjoitteluun? Haikko tarjoaa monipuolisia valmennuspalveluja kaikenikäisille, tasoisille ja kokoisille. Kartoitamme yhdessä tarpeesi ja luomme realistiset tavoitteet. Ottamalla yhteyttä Haikon Personal Traineriin, otat ensimmäisen askeleen kohti terveellisempää elämää.  Valmennuksen kesto voi olla lyhyestä muutaman kerran tapaamisesta aina vuoden mittaiseen kokonaisvaltaiseen valmennukseen.

Haikon Personal Trainerit esittäytyvät

Ammattitaito ja asiakaslähtöinen suntautuminen ovat tärkeitä asioita valittaessa itselle sopivaa valmentajaa. Haikon kylpylästä löytyy pitkäaikaista kokemusta ja asialleen omistautuneita valmentajia, jotka aktiivisesti kouluttautuvat ja hakevat viimeisintä tutkimustietoa.


Michael, fysioterapeutti, FISAF Personal Trainer

"Minulla on yli 30 vuoden kokemus liikunnan ja terveyden parista. Harrastan muun muassa kestävyysliikuntaa, voimaharjoittelua sekä erilaisia palloilulajeja. Liikunta ei saa olla pakkopullaa, vaan sen tulisi olla osa normaalia elämäntapaa. Jokainen voi löytää oman suosikkilajin ja liikkua omalla sopivalla tasolla. Ravintopuolella uskon enemmän terveelliseen perusruokaan kuin dieetteihin. Valmentajana olen positiivinen, kannustava ja toimin tukenasi, jotta pääsisit kohti omia tavoitteitasi."

 


Lotta, fysioterapeutti, FIHF Physio Trainer, ravintovalmentaja ja univalmentaja

"Pitkä kokemukseni fysioterapeuttina takaa turvallisen ja laadukkaan harjoittelun (myös tuki- ja liikuntaelinvaivaisille). Liikunnallinen elämäntapa on ollut osa elämääni lapsesta saakka, jolloin harrastin kilpatasolla taitoluistelua ja myöhemmin olen ohjannut monipuolisesti liikuntatunteja. Omasta kunnostani  huolehdin nykyään juoksemalla ja joogaamalla. Painotan työssäni terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Säännöllisellä liikunnalla, monipuolisella ravinnolla ja riittävällä palautumisella saa tasapainoa ja energiaa arkeen. Valmentajana olen positiivinen, energinen sekä innostava ja pyrin luomaan suotuisat olosuhteet asiakkaan omalle motivaatiolle."

 

Haikon Personal Trainer -palveluita voit ostaa yksittäistunteina tai PT-paketteina oman tarpeesi mukaan. Voit ottaa askelen kohti parempaa hyvinvointia jo tänään!

Kuntosali ja Personal Trainer
Ohjatut liikuntatunnit

Personal Trainer -tarjous