Kesähäitä suunnitellaan nyt kovaa vauhtia. Hääparilla ja läheisillä riittää puuhaa ja tekemistä. Mikä sen mukavampaa, kuin järjestää morsiamelle ja sulhaselle rentouttava breikki ennen Suurta Päivää.

Mutta mistä ihmeestä keksiä persoonallista polttariohjelmaa ja sopivaa tekemistä? Onneksi ideoita ja ohjelmia on saatavilla.

Polttariohjelmaa valitessa on tärkeää huomioida hääparin tyyli ja toiveet. Joillekin sopii railakkaat pirskeet, kun taas toinen arvostaa hillittyä rentoutumista.

Lähipiiri, ystävät ja sukulaiset hoitavat useimmiten polttarijärjestelyt, yleensä erikseen sulhaselle ja morsiamelle. Joskus hääpari toivoo yhteisiä juhlia, jotka voivat hillityimmilllään  olla yhteinen illallinen suvulle ja ystäville ennen hääpäivää. Eleganttiin tyyliin sopii hyvin myös kaunistava hoitohetki tai hemmottelupäivä Kylpylässä.

Suurempikin seurue mahtuu viettämään rentoa saunailtaa merenrannalla Rantasaunassa tai Tupasaunassa lämpöisen paljun kera. Nautitaan ystävien seurasta ja löylyn lämmöstä, takkatulen loisteesta ja ihanasta iltapalasta omalla porukalla.

Kylpylän yksityissauna antaa mahdollisuuden nauttia kylpylän palveluista omassa rauhassa. Päivän välipalat ja suun kostukkeet saa kätevästi tilattua ennakkoon saunatiloihin.

Saunomisen jälkeen morsiamen on aika saada erikoishemmottelua: meikkiopastusta koko ryhmälle tai morsiamen oma kaunistautumishetki meikkistudiossamme.

Glamour-illan tähdet syttyvät, kun pääsette yhdessä filmimaailman lumoihin tekemään omaa elokuvaa. Tarvitaan vain ripaus luovuutta, ja tuottaja hoitaa lopullisen elokuvan kokoamisen. Tästä jää mahtava muisto Tähtimorsiamelle tai Super Star Sulhaselle.

Frisbeegolf kartanon puistossa on sopiva ja edullinen aktiviteetti isollekin ryhmälle. Kenellä onkaan paras heittokäsi tai paras tuuri 9-korisella radalla?

Miehiseenkin makuun löytyy monenlaista polttariohjelmaa. Kartanon kuuluisa kokkikoulu ei jätä ketään kylmäksi. Keittiömestarin opissa kuka vain voi löytää sisäisen master chefinsä. Ne huimapäät, jotka haluavat itse pyytää saaliinsa, karauttavat merelle ja saaristoon kalareissulle. Saalista saadaan, se on varmaa.

Kuka olikaan käynyt aiemmin huippukylmässä? Extreme-elämys -110 asteen kylmyydessä jää varmasti mieleen!

Mitä ikinä polttariporukka tekeekään, parasta on ilo, ystävyys ja yhdessäolo. Se, että tehdään yhdessä onnellisia muistoja, jotka säilyvät läpi elämän.

Häät Porvoossa Haikon Kartanossa

Kysy lisää todella monipuolisista ohjelmista ja mahdollisuuksista:
019 5760 360 tai myynti@haikko.fi