Ihana valo. Sulavan lumen tuoksu. Maa paljastuu ja puut verhoutuvat vihreään. Luonnon herääminen kevääseen ja kukoistuksen ihme tuntuvat ihanilta ja uudistavilta.

Meri vapautuu jääpeitteestään, vanhan kaupungin kujat täyttyvät ihmistä ja iloisista äänistä. Tuoksut ja värit voimistuvat. Meren rannalla, vanhojen tammien katveessa herää kevääseen myös romanttinen kartano.

Kevät on myös rakkauden aikaa. Oletko onnekas ja löytänyt jo oman sydänkäpysesi, jonka kanssa saat nauttia kevätauringosta? Kenties vierelläsi on hän, jonka kanssa haluat jakaa tulevaisuutesi.

Toisitko rakkaasi Porvoon kevääseen, nauttimaan kiireettömistä hetkistä ja yhdessäolosta? Sinivuokkometsän siimekseen tai joutsenia katselemaan?

Ikimuistoiselle illalliselle kahden kesken?

Kauneimmalle kesäterassille, helmeilevälle lasilliselle? Vai yllätätkö kultasi kylpylän lempeissä löylyissä? Tai nautitteko yhdessä kaunistavista ja virkistävistä hoidoista?

Monta suloista hetkeä sinun ja rakkaasi toiveiden mukaisesti odottaa teitä Haikon Kartanossa. Jos aika on oikea, voi sen suuren kysymyksen sovittaa teidän täydelliseen hetkeenne.

Alkaako teidän yhteinen tarinanne täällä, historiallisissa tunnelmissa, meren rannalla, niiden kauniiden tammien katveessa?

Katso, miten kosinta päättyi tästä videosta.

Häät Porvoossa Haikon Kartanossa