HAIKON KARTANON RAVINTOLA ON ERINOMAINEN KOHDE!

Perinteitä ja modernia otetta

Puolen vuosisadan aikana on ehtinyt tapahtua paljon, ja myös Haikossa ovat puhaltaneet muutosten tuulet useaan otteeseen.

- Hotelli- ja ravintola-alalla on erityisen tärkeää pysyä mukana ajan hengessä ja seurata alan trendejä. Me poimimme niistä kartanon maailmaan sopivia vivahteita, kertoo Haikon Kartanon keittiöpäällikkö, Chef Rôtisseur Jyrki Yli-Uotila.

-Tiedämme, että vieraidemme odotukset ovat korkealla, kun he saapuvat Haikon Kartanoon. Meidän tavoitteemme on ylittää odotukset ja luoda jokaisesta vierailusta henkilökohtainen elämys, vakuuttaa puolestaan ravintolatoimenjohtaja, Maître Restaurateur Riitta Vesterinen.

- Haikon historialliseen kartanoon ja ravintoloihin on vuosien saatossa luotu oma vahva tyyli, jossa kunnioitetaan perinteitä modernilla otteella. Käytämme parhaita raaka-aineita ja seuraamme sesonkien vaihteluita. Tyylissämme on vaikutteita sekä ranskalaisesta että venäläisestä keittiöstä, ja niitä raikastetaan skandinaavisilla mauilla ja raaka-aineilla, Yli-Uotila sanoo ja jatkaa:

- Vuodenaikojen huomioiminen on meille tärkeää. Keväisin lautasella maistuvat kevyemmät ja raikkaammat maut, syksyn tullen taas siirrytään täyteläisempään tyyliin. Keväällä kilpiravintolassa herkutellaan tietenkin mehevällä pääsiäislampaalla ja sesonkiherkkuihin kuuluvat myös esimerkiksi blinit ja parsa.

Haikon Kartanossa perinteet ovat rikkaus ja inspiraation lähde.

- Keittiömme huippuammattilaiset muokkaavat perinteet vastaamaan nykyajan makua ja laatuvaatimuksia. Olemme ylpeitä ammattiosaamisestamme, jota myös kehitetään jatkuvasti.

Haikon Kartanon ravintola sai jälleen Tripadvisorin kunniamaininnan

Haikon Kartanon ravintola jo kolmatta kertaa Tripadvisorin Erinomainen kohde -tunnustuksen.
Tässä esimerkkejä asiakkaiden arvioista: 

"Upea miljöö, Erinomainen palvelu
Haikon kartanon upea miljöö ja erinomainen palvelu saa sinut viihtymään tavalla joka jää mieleen. Käy ihan koska vaan, ja ihan kenen tahansa kanssa, tämä käy aina. Ja Huom! Keittiö arkena pisimpään auki Porvoossa."

"Illallinen
Oli täydellinen. Annokset maistuvia ja sopivan kokoisia. Suositellut viinit sopivat täydellisesti annoksiin. Jälkiruoka oli täydellinen kruunaus illalliselle."

"Juhlaillallinen ja brunssi
Illallinen oli huippua alkuruuasta jälkiruokaan asti. Erikoisesti kampasimpukka mosaikkimatolla oli esteettistä silmää hivelevä ja maut hienostuneet. Maa-artisokkakeitto suli suussa ja pääruokana hirvi oli täsmälleen sopivasti kypsennettynä jopa liian isokin annos ainakin minulle. Plussaa, että annokset olivat sopivan kuumia vaikka ruokailijoita oli useita kymmeniä."

"Businesslounas
Kohtuuhintainen ja monipuolinen lounasravintola hienossa miljöössä. Ruoka on hyvää ja paikan rauhallisuus sekä kartannon upeat puitteet luovat hienot puitteet tärkeillekin keskusteluille. Suosittelen."

"5 ruokalajin illallinen
Alkuruoat 10+ , erinomaisia yhteensopivia makuja. Pääruoka 9, ei aivan räjäyttänyt tajuntaa mutta maistui kyllä. Väliruokana ollut juustolautanen hillokkeella oli jälleen tajunnanräjäyttävä. Jälkiruoka creme brule lakalla oli myöskin todella hyvää."

"Erinomaista ruokaa
Seurueemme söi viiden ruokalajin menun, joka oli kokonaisuudessaan todella maistuva ja erinomaisesti toteutettu. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa, täydet pisteet myös siitä. Voin suositella lämpimästi :)"

"Hemmotteluloma
Kaikin puolin upea paikka. Hienoakin hienompi miljöö, ystävällinen palvelu sekä maistuvat ruuat ja juomat. Täydellinen paikka hemmotella makuaisteja ja nauttia elämästä."

À la carte -lista