Haikon Kartanon esteettisten hoitojen tarjonta on laajentunut, kun yhteistyö Suomen suurimman ja johtavan esteettisten klinikan, Aesthetics - Plastic Surgery Centerin kanssa alkoi helmikuussa. 

”Olemme kuunnelleen tarkasti asiakkaidemme hoito- ja tilatoiveita. Haluamme reagoida näihin asiakkaiden toiveisiin välittömästi. Menemme hygieenisyys, asiakaskokemus ja huipputasoiset hoidot edellä kaikessa toiminnassamme. Suuren kysynnän vuoksi haluamme tarjota nyt palveluita Haikon Kartanon tiloissa itä-uusimaalaisille asiakaskunnallemme sekä kylpylän vieraille”, kertoo Karl Johan Svedjeholm, Plastic Surgery Centerin johtava lääkäri ja toimitusjohtaja.

Haikon esteettinen hoitotarjonta laajenee

“Odotamme innolla uuden yhteistyön alkua. Haikon Kartanon arvoissa suomalaisuus ja yrittäjyys ovat korkealla, joten tämä yhteistyö tulee vahvistamaan sitä”, hehkuttaa kylpylänjohtaja Raija Huovinen.  

”Asiakkaamme osaavat arvosta korkeaa laatua ja palvelua. Esteettisistä hoidoista haetaan piristystä olemukseen ja luonnonmukaista lopputulosta. Turvallisuus ja nopea toipuminen toimenpiteestä ovat myös tärkeitä asiakkaillemme. Hoitojen jälkeen voi toki jäädä lepäämään hotelliimme”, muistuttaa Huovinen.

Esteettiset hoidot ovat kehittyneet viime vuosina uuden teknologian ansiosta ja nyt valikoima täydentyy uusilla  hoidoilla, joita ovat mm. erilaiset täyteaine- ja inojektiohoidot, FRX SmartPulse -laserhoito, MOTUS-karvanpoisto, Q10-tatuoinninpoisto.

Esteettiset hoidot ovat tarjolla Haikon klinikalla taas elokuusta alkaen. 

Tutustu esteettisiin hoitoihin