Matrix on yksi maailman johtavista kuntosalilaitteiden valmistajista. Uudet laitteet luovat modernit puitteet monipuoliseen treeniin sekä sunnuntaikuntoilijalle että vakavalle harrastajalle. Eikä haittaa, että laitteet ovat sulavalinjaisia ja helppokäyttöisiä.

Kuntoilijakaksikkomme testasi laitteiden käyttömukavauutta ja toimivuutta ensimmäistä kertaa. Omatoiminen käyttö sujui molemmilta helposti, laitteet tuntuivat ergonomisilta ja turvallisilta käyttää. Tästä se lähtee, pientä lämmittelyä ja hikeä pintaan!

Erityisesti aloittavalle kunnonkohottajalle on suositeltavaa harjoitella hyvän ohjaajan opastuksella. Haikosta voi varata henkilökohtaisen opastuksen, personal trainerin, jos niin haluaa. Ohjeistusta laitteiden käyttöön on myös saatavilla.

Matrix-laitteiden käyttömukavuus on erinomainen. Näillä laitteilla harjoittelu on tehty mukavaksi ja helpoksi mutta aivan itsestään eivät nämäkään liiku! Jaksaa, jaksaa.

Monipuoliset ja ergonomisesti muotoillut laitteet kannustavat kokeilemaan uusia liikesarjoja.

Kestävyyttä, peruskuntoa, lihaskuntoa. Millaista treeniä sinä tarvitsetkaan?

Napakkaa ylävartaloa ja lihaksia etsimässä?

Haikon Kylpylän kuntosali on vapaasti kaikkien hotellivieraiden käytettävissä. Tehokkaan treenin kruunaa hyvät löylyt ja virkistävä pulahdus allasosaston raikkaisiin vesiin.