Hyppää pääsisältöön

Haikon kartanohotellin puolella toimii Butler-palvelu, joka on saanut asiakkailtamme ihastuneen vastaanoton. Butler huolehtii hotellivieraista ja toteuttaa heidän toiveitaan saapumisesta uloskirjautumiseen saakka. Vaikka Butler itse ei aina ole näkyvä, hänen palvelunsa ovat.

Ennen asiakkaiden saapumista Butler tarkistaa kartanohotellin huoneet, tekee niihin viimeisen silauksen ja varmistaa, että kaikki on asiakkaan toiveiden mukaista ja etukäteen tilatut lisäpalvelut on toimitettu huoneeseen.

Iltaa varten Butlerilta voi tilata turn down –palvelun, jolloin hän huolehtii sängyn avaamisesta ja huoneen siistimisestä ja tuo vaikkapa haluamasi iltateen ovelle.

Butler auttaa hotellivieraita tarvittaessa pöytä- ja lippuvarausten tekemisessä ja kuljetusten järjestämisessä. Häneltä voi myös kysyä Kartanon historiasta sekä Porvoon nähtävyyksistä.

Butler varaa myös aina Kartanossa majoittuville vieraille aamiaispaikat omaan rauhalliseen ravintolatilaan, jossa Butler tarjoilee pöytään kuohuviiniä ja kahvia. Aamiaisherkkuja voi jokainen noutaa viereisen salin runsaasta aamiaispöydästä makunsa mukaan.

Keltaisessa Salongissa ja Bollinger-baarissa Butler tarjoilee päivän ja illan aikana viinejä, kuohuvaa, kahvijuomia ja virvokkeita.

Butlerin palvelut ovat Haikon Kartanon Kartanohotellin puolella majoittuvien vieraiden käytettävissä. Kartanohotellissa on Classic- ja Imperial-huoneita, neljä sviittiä sekä Kristalli-kabinetti.

Tutustu Kartanohotellin huoneisiin