Hyppää pääsisältöön

Laaja valikoima esteettisiä hoitoja nyt Haikossa. Toteutus yhteistyössä Aesthetics - Plastic surgery center kanssa. 

Lisätietoa ja varaukset suoraan Aesthetics - Plastic surgery center:

 

Esteettiset hoidot - hinnasto 2021

 
SAIRAANHOITAJAN TOIMENPITEET  HINTA
FRX SmartPulse – laserhoito 120  - 180 min / hoitokerta  
FRX SmartPulse -laser hyödyntää huippumodernia laserteknologiaa. Tämä ainutlaatuinen menetelmä on kehitetty lähinnä kasvojen ihomuutosten hoitamiseen, mutta sen avulla voidaan hoitaa myös muiden kehon alueiden ihomuutoksia. Menetelmän monipuolisten mahdollisuuksien ansiosta jokainen hoito räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan iholle optimaalisen hoitotuloksen saavuttamiseksi. Laser aktivoi ihon omat korjaus -ja paranemismekanismit samalla tuottaen kollageenia, jolloin ihon uudistuminen, nuorentuminen ja kiristyminen käynnistyvät luonnollisesti. Lisäksi FRX laserhoito sopii erinomaisesti myös arpien, kuten aknearpien hoitoon.        Konsultaatioaika 30 min sisältyy hoidon hintaan.  
Silmien ympärys 620 €
Silmien alaluomet  580 €
Posket 780 €
Otsa  640 €
Suunympärys  640 €
Koko kasvot  1 540 €
Kaula  590 €
Decolte  480 €
Kasvot + kaula  1 740 €
Kasvot + kaula + decolte  1 820 €
2 aluetta (esim. silmien ympärys + otsa)  980 €
   
MOTUS - karvanpoisto laserilla 30 - 120 min / hoitokerta  
Teemme ihokarvojenpoistoja markkinoiden tehokkaimmalla ja turvallisimmalla Deka Motus Ax –laserlaitteella. Laserlaitteen toiminta perustuu laservalon imeytymiseen karvan väripigmenttiin. Lasersäde kuumentaa karvan ja tuhoaa karvatupen, jolloin karvankasvu käsitellyltä alueelta loppuu. Ihanteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi hoitoja tulee tehdä keskimäärin 6-12 kertaa ja lopullinen hoitokertojen määrä riippuu olemassa olevan karvan määrästä ja laadusta. Kysy hoitajilta useiden alueiden pakettihintoja.  
Konsultaatioaika 30 min sisältyy hoidon hintaan.  
Sääret  290 €
Reidet  290 €
Kainalot  200 €
Selkä  350 €
Rinta/vatsa  350 €
Brasilialainen ("brassi")  360 €
Bikiniraja  250-340 €
Kasvot  150-340 €
   
Tatuoinnin poisto 30 - 120 min / hoitokerta 150-450 €
Teemme tatuoinnin poistoja markkinoiden tehokkaimmalla ja turvallisimmalla Q_switched Terra –laserlaitteella, jolla voimme poistaa kaikkia värejä valkoista lukuun ottamatta. Tatuoinninpoisto on aina yksilöllinen prosessi.  Laser tarttuu tatuoinnin väripigmenttiin, jolloin tatuoinnissa käynnistyy värin pilkkoutuminen pienemmiksi partikkeleiksi. Aineenvaihduntasi kuljettaa pilkkoutunutta väriainetta pois kehosta. Värin poistuminen tapahtuu kerroksittain. Täydellinen tatuoinninpoisto vaatii keskimäärin 6-12 hoitokertaa ja lopullinen hoitokertojen määrä riippuu käytetyn värin määrästä, laadusta, väriaineen syvyydestä sekä omasta aineenvaihdunnasta. Hoidon hinta määräytyy tatuoinnin koon sekä värien mukaan.  Suosittelemme esim. sähköpostikonsultaatiota ennen varsinaista hoitotoimenpidettä.  
   
Täyteainehoito 60 min  
Täyteainehoito on sopiva menetelmä ihon nuorentamiseksi, ryppyjen ja uurteiden tasoittamiseksi, huulien täyttämiseksi ja kasvonpiirteiden parantamiseksi. Täyteaineet sisältävät hyaluronihappoa, jota on ihon kudoksissa luonnostaan. Sen tarkoitus on sitoa itseensä vettä, kohottaa ihoa ja pitää ihon kiinteyttä yllä, samalla kosteuttaen ihoa sisältäpäin käsitellyllä alueella. Käytössämme on laadukkaat ja tutkitusti turvalliset hyaluronihappopohjaiset täyteaineet; Juvederm ja Teosyal.   
Teosyal 1,0 ml Rh 2, 3, 4   390 €
Juvederm Volbella 1,0 ml  445 €
Juvederm Volift 1,0 ml   445 €
Juvederm 0,55 ml  360 €
Juvederm Voluma 1,0 ml  445 €
Redensity2 1,0 ml (tummat silmänaluset) 360 €
   
Botuliini -eli injektiohoito 30 min  
Botuliinihoidot soveltuvat erinomaisesti kasvojen ihon silottamiseen, otsan ja silmänympärysryppyjen ehkäisemiseen, kulmakarvojen ja suupielten kohottamiseen. Botuliinin on todettu auttavan myös jännityspäänsärkyyn (migreeniin) sekä bruksismiin (hampaiden liikapurentaan) ja liikahikoiluun.  
Otsa  280 €
Kulmakarvojen kohotus  240 €
Kulmakarvojen väliset rypyt ("sibeliusrypyt")  240 €
Silmänympärykset  280 €
Suupielet  150 €
2 aluetta esim. otsa ja silmänympärykset 380 €
3 aluetta esim. otsa, silmänympärykset ja kulmakarvojen väli 440 €
Ienhymy - "gummy smile"  160 €
Bruksismi - klinikan omalla aineella 490 €
Bruksismi - asiakkaan omalla lääkeaineella (asiakkaalla resepti botuliiniin)                290 €
Liikahikoilun hoito -  klinikan omalla aineella                490 €
Liikahikoilun hoito -  asiakkaan omalla lääkeaineella (asiakkaalla resepti botuliiniin)                290 €
   
MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT   

Ilmoitetut hoitoajat sisältävät pukeutumiseen sekä hoidon valmistautumiseen tarvittavan ajan. Toivomme Teidän saapuvan ajoissa ennen hoidon alkua, myöhästyessänne joudumme lyhentämään hoidon kestoa. Hoitoaikaa varatessanne muistakaa mainita, mikäli Teillä on jokin sairaus, allergia, käytätte lääkitystä tai olette raskaana.
Varausehtojemme mukaan toimenpiteet tulee peruuttaa tai siirtää 3 vuorokautta ennen sovittua aikaa. Liian myöhään perutuista ajoista veloitamme toimenpiteen kokonaan. Ko. maksun saatte hyvityksenä takaisin tulevan toimenpiteenne hinnasta.   

Aesthetics'in esteettisiin hoitoihin on omat varaus- ja peruutusehdot, tutustu niihin TÄSTÄ                                                                         

Pidätämme oikeuden muutoksiin.