Haikon kylpylä

Haikon hotelli-info

Tervetuloa Hotelli Haikon Kartanoon ja Kylpylään! Löydät tältä sivulta vierailuusi liittyvää tärkeää tietoja mm. aamiaisajoista, liikuntamahdollisuuksista, ravintoloista ja kylpyläkäynnin varaamisesta.

Hotellivierailuusi liittyvää tärkeää infoa

Tervetuloa Hotelli Haikon Kartanoon ja Kylpylään! Tutustu alla vierailusi aikaiseen palvelutarjontaan.

Hotellin vastaanotto auki 24/7, puhelin 019-576 01 tai talon sisäisesti lankapuhelimesta 391, sähköposti: reception@haikko.fi

Huom! Haikossa on kaksi erillistä hotellirakennusta: Kylpylähotelli ja Kartanohotelli, molemmissa oma vastaanotto.

Osoite: Haikkoontie 114, 06400 Porvoo

Pysäköinti: Haikolla on suuri, maksuton ulkopysäköintialue. Lisäksi kylpylähotellin pysäköintialueella useampi maksullinen sähköauton latauspiste. Lisätietoa tästä.

Wi-Fi Haikon veloitukseton verkko on HSIA, ei salasanaa

Yleinen hätänumero 112
 

Varaa aika kylpylähoitoon!

Suosittelemme varaamaan hoidot hyvissä ajoin ennakkoon, mutta vapaita aikoja voi hyvinkin löytyä vielä samalle päivälle. Tutustu hoitotarjontaan mm. kylpylähoidot, hieronnat, esteettiset hoidot, Haikon Huippukylmä tai kunnon testaukset ja katso saatavuus!

Tutustu kylpylähoitoihin

 

Milloin voin kirjautua sisään hotelliin?

Sisäänkirjautuminen

Haikossa on kaksi erillistä hotellirakennusta: Kylpylähotelli ja Kartanohotelli. Molemmissa on oma vastaanotto. Voit kirjautua sisään klo 15.00 alkaen. Jos saavut aikaisemmin, voit jättää matkatavarasi hotellin matkatavarasäilytykseen, kunnes huoneesi on valmis. Jos huone on valmis ennen klo 15.00, saatat päästä huoneeseesi ennen virallista sisäänkirjautumisaikaa.

Mikäli haluat ennakkoon sopia aikaisemmasta sisäänkirjautumisen, otathan yhteyttä vastaanottoon edeltävänä iltana. Huomioithan, että huoneen aikaisemmasta luovutuksesta voidaan periä lisämaksua.

Milloin minun tulee kirjautua ulos huoneesta?

Uloskirjautuminen

Huone on käytössäsi klo 12.00 asti lähtöpäivänä. Jos toivot uloskirjautumista myöhemmin kuin klo 12.00, ota yhteyttä vastaanottoon.

Huomioithan, että myöhäinen uloskirjautuminen on lisähintaan (28 €) ja että hotellin tulee vahvistaa tämä. Olethan siis yhteydessä hotelliin saapumista edeltävänä iltana tai viimeistään lähtöpäivän aamuna.