Haikon kylpylä

Haikon hotelli-info

Tervetuloa Hotelli Haikon Kartanoon ja Kylpylään! Löydät tältä sivulta vierailuusi liittyvää tärkeää tietoja mm. aamiaisajoista, liikuntamahdollisuuksista, ravintoloista ja kylpyläkäynnin varaamisesta.

Hotellivierailuusi liittyvää tärkeää infoa

Tervetuloa Hotelli Haikon Kartanoon ja Kylpylään! Tutustu alla vierailusi aikaiseen palvelutarjontaan.

Osoite: Haikkoontie 114, 06400 Porvoo

Hotellin vastaanotto auki 24/7, puhelin 019-576 01 tai talon sisäisesti lankapuhelimesta 391, sähköposti: reception@haikko.fi

Huom! Haikossa on kaksi erillistä hotellirakennusta: Kylpylähotelli ja Kartanohotelli, molemmissa oma vastaanotto.

Check in tulopäivänä klo 15 lähtien* | Check out lähtöpäivänä klo 12 mennessä
* Ilmoitathan myöhäisestä tulostasi (klo 18 jälkeen) ennakkoon vastaanottoon.

Pysäköinti: Haikolla on suuri, maksuton ulkopysäköintialue. Lisäksi kylpylähotellin pysäköintialueella useampi maksullinen sähköauton latauspiste. Lisätietoa tästä.

Wi-Fi Haikon veloitukseton verkko on HSIA, ei salasanaa

Yleinen hätänumero 112
 

Huoneiden check in & check out

Sisäänkirjautuminen

Haikossa on kaksi erillistä hotellirakennusta: Kylpylähotelli ja Kartanohotelli. Molemmissa on oma vastaanotto. Voit kirjautua sisään klo 15.00 alkaen. Jos saavut aikaisemmin, voit jättää matkatavarasi hotellin matkatavarasäilytykseen, kunnes huoneesi on valmis. Jos huone on valmis ennen klo 15.00, saatat päästä huoneeseesi ennen virallista sisäänkirjautumisaikaa.

Mikäli haluat ennakkoon sopia aikaisemmasta sisäänkirjautumisen, otathan yhteyttä vastaanottoon edeltävänä iltana. Huomioithan, että huoneen aikaisemmasta luovutuksesta voidaan periä lisämaksua.

Uloskirjautuminen

Huone on käytössäsi klo 12.00 asti lähtöpäivänä. Jos toivot uloskirjautumista myöhemmin kuin klo 12.00, ota yhteyttä vastaanottoon.

Huomioithan, että myöhäinen uloskirjautuminen on lisähintaan (28 €) ja että hotellin tulee vahvistaa tämä. Olethan siis yhteydessä hotelliin saapumista edeltävänä iltana tai viimeistään lähtöpäivän aamuna.

 

Haikon vihreät vinkit Kylpylähotellissa majoittuville
 
  • Jätäthän lehdet  huoneen pöydälle lajittelun helpottamiseksi.
  • Roskakoriin vain sekajäte, kiitos.
  • Biojätteen, pullojen, tölkkien sekä paristojen ja metallin keräyspiste löytyy vastaanoton läheisyydessä olevalta käytävältä.

 

 
Huonesiivous
 
  • Teemme Haikossa määrätietoista työtä kestävän kehityksen puolesta ja säästämme ympäristöä.
  • Huone siivotaan toisen yön jälkeen. Mikäli haluatte siivousta aiemmin pyydämme ilmoittamaan siitä vastaanottoon saapumispäivänä tai viimeistään seuraavana aamuna klo 10 mennessä.
  • Pyyhkeitä voi vaihtaa vastaanotossa.
Hirsisaunan laituri
Vastuullisuus

Haikossa pääset maistamaan luonnonmukaisesti tuotettua lähiruokaa, nauttimaan ekotehokkaista löylyistä ja lomailemaan luontoa kunnioittaen. Meille vastuullisuus on arjen tekoja, joilla on mitattava vaikutus.