Nainen kartanon terassilla

Kesän hotellitarjous

Vietä ylellinen kesäloma kartanomiljöössä ja hemmottelevassa kylpylässä. Nauti romanttisista hetkistä, makuelämyksistä, kesäisestä luonnosta ja merimaisemista. Haikon kesä tarjoaa mukavaa tekemistä jokaiselle!

Voimassa 1.6.-31.8.2022

alk. 140 €/huone/yö
Kylpylähotellissa
alk. 228 €/huone/yö
Kartanohotellissa
Yöpyminen kylpylä- tai kartanohotellissa
Herkullinen hotelliaamiainen
Lisäksi kartanossa majoittuville butler-service ja aamiaisen yhteydessä kuohuviiniä
Kylpyläkäynti (1,5h/hlö, ajanvaraus etukäteen)
Sisäänpääsy kuntosalille
Ilmainen pysäköinti

Viivy pidempään, etusi -15 €/yö

Nauti kesän elämyksistä ja vietä ihana loma Porvoossa. Haikon kesässä riittää tekemistä ja koettavaa pidemmäksikin aikaa ja sinulla on mahdollisuus nauttia myös idyllisestä vanhasta Porvoosta ja tapahtumista. Kun yövyt vähintään 2 yötä, etusi - 15 €/yö päivän huonehinnasta.

 

Varaukset suoraan Haikon nettisivujen kautta

Päivän hinta vaihtelee ajankohdan ja saatavuuden mukaan. Vapaat huoneet ja hinnat näet suoraan netistä ja varaat edullisemmin. Varaus- ja asiakaspalvelun kautta (puhelimitse/meilitse) tehdyissä varauksissa huonehinta +10 €.

Varaa loma ja nauti kesän elämyksistä Hotelli Haikon Kartanossa ja idyllisessä Porvoossa!

Varaa huone


Tekemistä Haikon kesässä

Haikko sijaitsee luonnon keskellä! Hotellivieraiden käytössä iso 14 hehtaarin upea kartanopuisto meren rannalla. Haikossa löytyy paljon kesäistä tekemistä kartanon puistossa, kylpylässä ja lähialueella. Tutustu aktiviteetteihin.

Lumoava Vanha Porvoo vain 7 km päässä Haikosta. Edelfeltin ateljee noin 10 min kävelymatkan päässä Kartanosta. Haikon omasta laiturista ja Porvoon keskustasta liikennöi nostalginen J.L.Runeberg.

Katso PorvooN LOMAvinkit