pariskunta juhla Haikko

Uusivuosi Haikon Kartanossa

Juhlista uutta vuotta tyylikkäästi ja kohota kupliva malja Haikon Kartanossa! Nauti uudenvuodenaaton kartanoillallisesta, tanssiorkesterista ja upeasta ilotulituksesta. Rentoudu kylpylähoidoissa ja aloita uusi vuosi virkistyneenä.

Voimassa 31.12.2023

Hotellipaketti 2:lle alk. 188 €/yö
Viivy pitempään - varaa jatkoyö!
Yöpyminen kylpylä- tai kartanohotellissa
Herkullinen hotelliaamiainen
Uudenvuodenaaton tanssiorkesteri ja tanssit Keltaisessa Salongissa
Upea ilotulitus kartanopuistossa
Kylpyläkäynti (1,5h/hlö, ajanvaraus etukäteen)
Sisäänpääsy kuntosalille
Ilmainen pysäköinti
Lisäksi kartanossa majoittuville butler-service ja aamiaisen yhteydessä kuohuviiniä
Late check out klo 15 asti (saatavuuden salliessa, kysy etua saapuessasi vastaanotosta)

Hyödynnä sunnuntain late check-out etu ja nauti Haikosta pidempään

Uudenvuodenpäivänä sunnuntaina 1.1.2024 veloitukseton huoneen myöhäisempi luovutus klo 15 saakka, saatavuuden salliessa. Kysy saapuessasi varaustilannetta vastaanotostamme.
Ehdit käymään rauhassa kylpylässä ja nauttimaan runsaan sunnuntaibrunssin vielä ennen kotimatkaa.

Late check-out etu mahdollinen vain Haikon nettisivujen kautta tehdyissä varauksissa, ei koske Booking.com:ssa tai muissa varauskanavissa tehtyjä varauksia.

 

Varaukset suoraan Haikon nettisivujen kautta

Vapaat huoneet ja hinnat näet suoraan netistä. Päivän hinta vaihtelee ajankohdan ja saatavuuden mukaan. Varaa edullisemmin suoraan Haikon nettisivujen kautta, varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Palvelumaksu puhelin- ja sähköpostivarauksissa + 12 € /varaus.

Tervetuloa juhlistamaan vuoden vaihdetta ja uutta vuotta Haikon Kartanoon ja Kylpylään!

Varaa huone

Uudenvuodenaattona herkutellaan ja tanssitaan Kartanossa

Kartanoravintolassa tarjolla a la carte -listaltamme juhlavia kolmen, neljän ja viiden ruokalajin menuita uudenvuodenaaton illalliseksi. Tanssiorkesteri viihdyttää ja tanssittaa Kartanon Keltaisessa salongissa 31.12. klo 20.30-23.30 sekä Kartanon terassilta voit katsella upeaa ilotulitusta keskiyöllä. Tutustu menuisiin tästä.

Kartanoravintolamme on hyvin suosittu - varaathan pöydän hyvissä ajoin ennakkoon. Kylpylähotellin Bisto & Cafe'ssa ruokailet rennommin ja kevyemmin, Bistrossa palvelemme ilman pöytävarauksia.

Varaa pöytä kartanoon

Vinkki! Nauti uudenvuodenpäivänä herkullisesta kartanobrunssista 48 €/hlö, tarjolla 1.1.2024 klo 12.30 alkaen. Pöytävaraukset kartanobrunssille ennakkoon.