Hyppää pääsisältöön

Hinnat sisältävät yöpymisen, kartanoaamiaisen, sisäänpääsyn kylpylään ja kuntosalille sekä ilmaisen pysäköinnin Haikon parkkipaikalla.

Parhaat päivän hinnat ja tarjoukset löydät Haikon omasta online-varausjärjestelmästämme. Katso nettihinnat ja varaa huone tästä

Alla olevat hinnat ovat esimerkkihintoja eri huoneluokissa. Huonehinnat vaihtelevat huonesaatavuuden, viikonpäivän ja kuukauden mukaan.
 

Huone Hinta / huone / yö
Kylpylän Standard-2hh204 208 €
Kylpylän Superior-2hh 248 €
Kylpylän 1hh 165 €
Kylpylän Suite / Deluxe 328 €
Kartanon Classic-2hh 288 €
Kartanon Imperial-2hh 368 €
Kartanon sviitti 468 €

Lisämaksut

  • Lisähenkilö/lisävuode + 40 € /hlö/yö (sis. kylpylän ja kartanoaamiaisen)
  • Vauvan sänky 15 €/yö
  • Koirahuoneesta 30 € lisämaksu, vain 1 koira/huone
  • Alle 4-vuotiaat veloituksetta vanhempien huoneessa ilman omaa sänkyä

Huoneen luovutus

Sisäänkirjautuminen (check-in)
Voit kirjautua sisään klo 15.00 alkaen. Jos saavut aikaisemmin, voit jättää matkatavarasi hotellin matkatavarasäilytykseen, kunnes huoneesi on valmis. Jos huone on valmis ennen klo 15.00, saatat päästä huoneeseesi ennen virallista sisäänkirjautumisaikaa. Huomioithan, että mikäli olet ennakkoon varannut aikaisemman huoneenluovutuksen, hotelli voi periä siitä lisäveloituksen. Huoneen aikaisempi luovutus tarkistetaan aina hotellin varaustilanne huomioiden.

Uloskirjautuminen (check-out)
Huone on käytössäsi klo 12.00 asti lähtöpäivänä. Jos haluat kirjautua ulos myöhemmin kuin klo 12.00, ota yhteyttä vastaanottoon. Myöhäinen uloskirjautuminen on mahdollista hotellin varaustilanne huomioiden. Myöhäisempi uloskirjautuminen lähtöpäivänä on klo 14 asti ja sen hinta on 28 €.