Hyppää pääsisältöön

Hinnat sisältävät yöpymisen, kartanoaamiaisen, sisäänpääsyn kylpylään ja kuntosalille sekä ilmaisen pysäköinnin Haikon parkkipaikalla.

Parhaat päivän hinnat ja tarjoukset löydät Haikon omasta online-varausjärjestelmästämme. Katso nettihinnat ja varaa huone tästä

Huonehinnat vaihtelevat huonesaatavuuden, viikonpäivän ja kuukauden mukaan.

Ryhmävaraukset: Kokoukset, juhlat ja muut ryhmät (vähintään 10 hlöä) suoraan Haikon myyntipalvelusta tästä.
 

Lisämaksut

  • Lisähenkilö/lisävuode tai vuodesohva + 40 € /hlö/yö (sis. kylpylän ja kartanoaamiaisen)
  • Vauvan sänky 15 €/yö
  • Alle 4-vuotiaat veloituksetta vanhempien huoneessa ilman omaa sänkyä
  • Koirahuoneesta 30 € lisämaksu/huone, maks.2 koiraa/huone,  koirahuoneet ovat parivuoteellisia 2-hengen standard-huoneita kylpylähotellissa (koko 17 m2, ei lisävuodemahdollisuutta)
    Huom. koirahuoneet kesällä 2019 remontissa, käytössä jälleen 16.8.2019 alkaen.

Perhehuoneet ja lisävuode:

Suosittelemme perheille ensi sijassa Kylpylähotellin Deluxe-huoneita, joissa vuodepaikat neljälle (parivuode 2:lle, vuodesohva 2:lle). Kylpylähotellin Deluxe-huoneen voit varata suoraan netistä tästä.

Lisäksi perheille löytyy muutamia Kylpylähotellin Standard-perhehuoneita (ns.väliovellisia Combi-huoneita), joissa vuodepaikat 4-5:lle sekä muutamia Kartanohotellin Classic-huoneita vuodesohvalla ja Imperial-huoneita vuodesohvalla.

Osaan Kylpylähotellin 2-hengen Standard-huoneista voimme toimittaa erillisen lisävuoteen (maks. 1 kpl/huone). Lisävuoteita rajoitettu määrä.

Perhehuone- ja lisävuodevaraukset: suoraan myyntipalvelusta puhelimitse 0600 15131 tai sähköpostitse varaukset@haikko.fi

 

Huoneen luovutus

Sisäänkirjautuminen (check-in)
Voit kirjautua sisään klo 15.00 alkaen. Jos saavut aikaisemmin, voit jättää matkatavarasi hotellin matkatavarasäilytykseen, kunnes huoneesi on valmis. Jos huone on valmis ennen klo 15.00, saatat päästä huoneeseesi ennen virallista sisäänkirjautumisaikaa. Huomioithan, että mikäli olet ennakkoon varannut aikaisemman huoneenluovutuksen, hotelli voi periä siitä lisäveloituksen. Huoneen aikaisempi luovutus tarkistetaan aina hotellin varaustilanne huomioiden.

Uloskirjautuminen (check-out)
Huone on käytössäsi klo 12.00 asti lähtöpäivänä. Jos haluat kirjautua ulos myöhemmin kuin klo 12.00, ota yhteyttä vastaanottoon. Myöhäinen uloskirjautuminen on mahdollista hotellin varaustilanne huomioiden. Myöhäisempi uloskirjautuminen lähtöpäivänä on klo 14 asti ja sen hinta on 28 €.