Hyppää pääsisältöön

Hinnat sisältävät yöpymisen, aamiaisen, sisäänpääsyn kylpylään ja kuntosalille sekä ilmaisen pysäköinnin Haikon parkkipaikalla.

Varaa aina suoraan Haikon verkkosivuilta - saat aina parhaan päivän hinnan! Hinnat vaihtelevat huonesaatavuuden, viikonpäivän ja kuukauden mukaan.

Katso huonetarjoukset ja varaa tästä

RYHMÄVARAUKSET: Kokoukset, juhlat ja muut ryhmät (vähintään 10 hlöä) suoraan Haikon myyntipalvelusta tästä.
 

Lapset, lisävuoteet ja koirahuoneet
(varaus suoraan myyntipalvelusta)

  • Lisähenkilö/lisävuode tai vuodesohva + 40 € /hlö/yö (sis. kylpylän ja aamiaisen)
  • Vauvan sänky 15 €/vierailu
  • Lapset vanhempien huoneessa ilman omaa sänkyä: 0 €/ lapsi 0-3v, + 40 € /lapsi 4-12v/yö (sis.kylpylän ja aamiaisen)
  • Koirahuoneesta 30 € lisämaksu/huone/vierailu, maks.2 koiraa/huone,  koirahuoneet ovat parivuoteellisia 2-hengen standard-huoneita kylpylähotellissa (koko 17 m2, ei lisävuodemahdollisuutta)
  • Lisävuode- ja koirahuonevaraukset: suoraan myyntipalvelusta puhelimitse 0600 15131 tai sähköpostitse varaukset@haikko.fi

Perhehuoneet 3-5 henkilölle:

Suosittelemme perheille ensi sijassa Kylpylähotellin Deluxe-huoneita, joissa vuodepaikat neljälle (parivuode 2:lle, vuodesohva 2:lle). Kylpylähotellin Deluxe-huoneen voit varata suoraan netistä tästä.

Lisäksi perheille löytyy muutamia Kylpylähotellin Standard-perhehuoneita (ns.väliovellisia Combi-huoneita), joissa vuodepaikat 4-5:lle sekä muutamia Kartanohotellin Classic-huoneita vuodesohvalla ja Imperial-huoneita vuodesohvalla.

Osaan Kylpylähotellin 2-hengen Superior-huoneisiin voimme toimittaa erillisen lisävuoteen (maks. 1 kpl/huone). Lisävuoteita rajoitettu määrä.

Perhehuone- ja lisävuodevaraukset: suoraan myyntipalvelusta puhelimitse 0600 15131 tai sähköpostitse varaukset@haikko.fi

 

Huoneen luovutus

Sisäänkirjautuminen (check-in)
Voit kirjautua sisään klo 15.00 alkaen. Jos saavut aikaisemmin, voit jättää matkatavarasi hotellin matkatavarasäilytykseen ja käydä vaikka kylpylässä, kunnes huoneesi on valmis. Jos huone on siivottu ja valmis ennen klo 15.00, saatat päästä huoneeseesi ennen virallista check-in aikaa. Huomioithan, että mikäli olet ennakkoon varannut aikaisemman huoneenluovutuksen, hotelli voi periä siitä 28 € lisäveloituksen. Huoneen aikaisempi luovutus tarkistetaan aina hotellin varaustilanne huomioiden.

Uloskirjautuminen (check-out)
Huone on käytössäsi klo 12.00 asti lähtöpäivänä.

Huoneen myöhempi luovutus (late check-out)
Pidennä lomaa ja ota lähtöpäiväkin rennosti. Nauti rauhallinen aamiainen, käväise kylpylässä ja ota vaikka päivätorkut. Myöhäisempi uloskirjautuminen lähtöpäivänä on klo 14 asti lisämaksusta 28 €, mikäli varaustilanne sen sallii (ei voimassa lauantaisin). Jos haluat kirjautua huoneesta pois myöhemmin kuin klo 12, kysy lisätietoa vastaanotosta saapuessasi.