Hero

Kartanohotelli

Upea Kartanohotelli on täynnä historiaa ja kartanoromantiikkaa. Kartanon oma vastaanotto palvelee kartanohotellissa majoittuvia vieraita. Kartano tarjoaa tyylikkään ympäristön myös vaativalle businessmatkustajalle.

Haikon Kartano - kartano meren rannalla

Hotelli Haikon Kartano koostuu kahdesta eri hotellirakennuksesta, joissa molemmissa on oma vastaanotto. Voit majoittua joko historiallisen kartanohotellin eleganteissa huoneissa tai modernissa kylpylähotellissa lähellä kylpyläosastoa. 

Kartanohotellissa yöpyjät kirjautuvat sisään hotelliin Kartanon vastaanotossa, joka avoinna klo 8-24 ja yöaikaan vartija päivystää. Kartanohotellissa on kolme loistokasta sviittiä, viisi ylellistä Imperial-huonetta ja 18 eleganttia Classic-huonetta. Kaikki huoneet ovat yksilöllisesti sisustettuja - osin aidoin antiikkihuonekaluin. Kartanossa on moni viettänyt myös hääyötään ja muita merkkipäiviä.

Kartanossa majoittuvilla on käytettävissä Butler Service ja aamulla tarjotaan aamiainen, johon kartanossa majoittuville hintaan sisältyy kuohuviiniä. Kartanovieraille butler varaa aamiaiselle myös oman rauhallisen pöydän - odota siis aamiaisella pöytääsi ohjausta.

Kartanohuoneet ovat erittäin suosittuja viikonloppuisin, joten suosittelemme tekemään huonevarauksen hyvissä ajoin!

Tutustu huoneisiin

Haikon Kartanon ravintola- ja juhlatilat

Kartanossa on pitkät juhlaperinteet ja upeasti sisustetut salit sopivat hyvin perhe- ja yritysjuhliin. Ravintosalit Juhlasali ja Romanov-sali ovat suurempia ravintolasaleja, kun taas Kello ja Louise Sparre edustavat pieniä kabinettitiloja. Kuuluisa kartanon Keltainen Salonki on täynnä upeita taideteoksia mm. Albert Edelfeltin maalaus "Porvoo Linnamäeltä nähtynä". Ravintolasalit ja kabinetit tilat sopivat hyvin myös cocktail-tilaisuuksiin, häihin ja kastetilaisuuksiin.

Kartanon kellarissa sijaitsee Kellariravintola ja Pub, jotka sopivat hienosti rennompiin illanviettoihin, tastingeihin, merkkipäiviin ja iloisiin illanviettoihin. Kellarin Pub aukeaa viikonloppuisin hotellivieraiden jatkopaikaksi.

Tutustu juhlatiloihin
 

Haikon Kartanon historiaa

Haikon Kartanon juuret ulottuvat 1300-luvulle. Nykyinen Kartanon päärakennus on professori Armas Lindgrenin piirtämä ja se on vuodelta 1913. Haikon Kartano siirtyi Vuoriston suvun omistukseen vuonna 1965 ja seuraavana vuonna se aukeni Suomen ensimmäisenä Kartanohotellina. Lue lisää kartanon historiasta.

Kartanon vieressä oleva kylpylähotelli tarjoaa kylpyläpalveluita.