Haikon kylpylä

Kylpylähotelli

Haikon kylpylähotellissa löytyy majoitusta jopa 400:lle, kylpyläosasto sekä Bistro & Cafe. Samassa rakennuksessa toimii myös kongressikeskus, jossa laaja valikoima kokoustiloja. Ylellinen kylpylä tarjoaa aikuisille nautintoja ja rentoutumista.

HAIKON KYLPYLÄHOTELLI

Hotelli Haikon Kartano koostuu kahdesta eri hotellirakennuksesta, joissa molemmissa on oma vastaanotto. Voit majoittua joko modernissa kylpylähotellissa lähellä kylpyläosastoa tai historiallisen kartanohotellin eleganteissa huoneissa. 

Haikon kylpylähotellissa on yhteensä 184 huonetta - Standard-huoneita, Superior-huoneita, seitsemän Deluxe-huonetta ja kaksi Kylpylän poreammeellista Sviittiä. Huoneet sijoittuvat rakennuksen eri siipiin. Hotelli sijaitsee kauniissa kartanopuistossa meren rannalla aivan Haikon kartanorakennuksen vieressä. Kylpylähotellin vastaanotto on aina auki.

Tutustu hotellihuoneisiin


 Kaikki huoneet ja hotellin muut sisätilat ovat savuttomia (koskee myös sähkötupakointia).

Haikon kylpylähotellin tilat

Kylpylähotellissa pääset helposti siirtymään sisäkautta kylpylän altaille ja saunoille sekä Relax Center Haikon hoitotiloihin. Kylpylärakennuksessa on myös kuntosali, jumppasali, testihuoneet, Haikko Bistro & Cafe, Lobby bar (vastaanoton baari), Spa Lounge sekä Haikon kongressikeskus.

Kesällä voit käydä aamu-uinnilla myös Haikon yksityisrannalla ja huuhdella itsesi rannalla sijaitsevassa kesäsuihkussa. Albert Edelfelt on maalannut monia suosittuja maalauksia Haikon kartanon alueella ja lähimaastossa, joten suosittelemme kävelyä kartanopuistossa ja läheisellä näköalakalliolla.

Tutustu kylpylään

Haikon kongressikeskus

Kylpylähotellin yhteydessä sijaitsee Haikon kongressikeskus, jossa on 20 erilaista kokoustilaa ja ryhmätyöhuonetta kokouksiin, seminaareihin tai koulutuspäiviin.

Haikon kokousaula