Kuohuviiniä Spa Loungessa

Aukioloajat Haikon Kartanossa ja Kylpylässä

Suosittelemme tarkistamaan palveluidemme aukiolot ennen vierailuasi. Muutokset aukioloajoissa voivat olla mahdollisia lyhyelläkin viiveellä.

Varaus- ja asiakaspalvelun aukioloajat

MA 8-18 | TI-PE 8.30-17 | LA-SU suljettu | juhlapyhät suljettu
Tilojen esittelyt ja neuvottelut paikan päällä - sovithan tapaamisajan ennakkoon asiakaspalvelumme kanssa.

Yhteystiedot löydät täältä.

Hoitovaraamon ja Spa Shop aukioloajat

MA-LA 10-18 | SU 10-14

Yhteystiedot löydät täältä.

Kylpylän aukioloajat (Ikäraja K12 klo 18 jälkeen)

MA-TO 15-21 | PE-LA 9-23 | SU 9-20
Huom! Kylpylän sisäänpääsy vain hotellivieraille ja kk/sarjakorttilaisille viikonloppuisin LA klo 9 - SU klo 13.

Poikkeukset:
2.4. klo 12 - 6.4. klo 15 Kylpylän altaat ja saunat suljettu allashuollon johdosta
9-10.4. avoinna 9-21

Kuntosali avoinna

MA-SU 7-21 (Ikäraja 12v)

Huom! viikonloppuisin LA klo 7 - SU klo 13 kuntosali vain hotellivieraille ja kk/sarjakorttilaisille.

 

Ravintolat

Hotelliaamiainen

MA-PE 7-10 | LA 7-11 | SU 8-11
Poikkeukset: 7.-10.4.  8-11

Kartanoravintolan aukioloajat

MA-TO 17-23 a la carte | PE 17-24 a la carte | LA 12.30-24 a la carte | SU brunssi 12.30-15.30 (ei a la carte)

Päivän lounas ma-pe 11.30-13.30. Virvokkeita ja kahvia saatavissa koko päivän. Varaa pöytä ennakkoon, ruokatilaukset viimeistään klo 21. Avoinna ryhmille tilauksen mukaan.

Huom! Poikkeusajat seuraavasti:
- Pääsiäisen aikaan 7.-12.4.
PE 7.4. 12.30-24 a la carte | LA-SU 8.-9.4. brunssi 12.30-15.30 + a la carte 16-24(la)/16-22(su) | MA 10.4. brunssi 12.30-15.30 (ei a la carte) | TI-KE 11.-12.4. päivän lounas 11.30-13 (ei a la carte)
- Vappuaattona SU 30.4. brunssi 12.30-15.30 + a la carte 16-22

Haikko Bistro & Cafe aukioloajat (keittiö auki)
Spa Lounge

TI-TO 15-21 (15-20) | PE-LA 12-22 (14-21) | SU 15-21 (15-20)

Poikkeukset:
3.-5.4. suljettuna
10.4. avoinna 12-21

Kylpylähotellin Lobby Bar aukioloajat

MA-SU 24h Aulabaari vastaanotossa

Kartanon Bollinger Bar aukioloajat

MA-TO 14-23  | PE-LA 8-24 | SU 8-16