Hyppää pääsisältöön

Avoimet työpaikat

Hotelli Haikon Kartano & Spa

Porvoossa sijaitseva Hotelli Haikon Kartano on Vuoristo Yhtiöiden omistuksessa tarjonnut jo vuodesta 1966 asiakkailleen hyvää ruokaa, hemmottelevia kylpylähoitoja, loistavaa palvelua ja unohtumattomia elämyksiä.

Liiketoimintamme käsittää majoitus-, kokous-, ravintola- ja kylpyläpalvelut. Hotelliimme voi majoittua yli 400 henkilöä, samoin kokoustilamme käsittää yhden salin 400:lle ja lukuisia pienempiä kokoustiloja. Kartanon erilaisiin saleihin ja kabinetteihin mahtuu ruokailemaan yhtä aikaa noin 400 henkilöä ja meren rannan tilaushuvila Villa Haikkoon noin 200. Näiden lisäksi iltaravintola Kartanon Klubi, Bollinger bar ja kylpylän Lobby-baari sekä Spa Cafe palvelevat asiakkaitamme.

Ravintolatoimintamme on erittäin laajaa: kokouslounaasta presidenttitason banquetti-illallisiin ja suurista häistä yksittäisten hemmottelua haluavien aikuisten viikonloppuihin.

Tervetuloa töihin Haikon Kartanoon!

Jos et löydä tällä hetkellä avoimista työpaikoista sopivaa itsellesi nyt, niin pistä kuitenkin hakemus vastaavan varalle ja kerro, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö haikkolaisten joukkoon!

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen reception(at)haikko.fi.