Elämyspäivä tiimille Haikossa

19.1.2024

Moottorikelkka

Yhdessä tekeminen parantaa hyvinvointia

Tyhypäivä, tykypäivä, virkistyspäivä, tiimipäivä, hyvinvointipäivä tai vain oheisohjelmaa kokouspäivään? Joka tapauksessa yhdessäolo edistää henkilöstön hyvinvointia. Jokainen työyhteisö kaipaa silloin tällöin virkistysaktiviteetteja ryhmähengen ja työssäjaksamisen tueksi. Nyt poikkeuksellisen kylmä talvi tarjoaa upeita vaihtoehtoja ulkoiluun esimerkiksi moottorikelkka- tai potkukelkkasafari!

Näitä suosittelemme kokous- tai elämyspäivän oheen:

  1. Moottori- tai potkukelkkasafari 
  2. Laavukahvit ja jäänveistokilpailu
  3. Hauskat tiimikisat sisällä tai ulkona 
  4. Skumppajooga tai säkkituolirentoutus
  5. Viinitasting tai kokkikoulu
  6. Rento ilta Rantasaunalla ja porepaljussa
  7. Huippukylmä -120 astetta

Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara

Erityisesti rento elämyspäivä tarjoaa mahdollisuuden tutustua tiimiin entistä paremmin sekä viettää aikaa yhdessä leppoisassa ja yhdenvertaisessa ilmapiirissä. Onnistunut tiimipäivä antaa mukavia muistoja, kohottaa yhteishenkeä ja parantaa työilmapiiriä. Kohonnut työhyvinvointi auttaa organisaatiota menestymään, sillä hyvinvoiva henkilöstö toimii työyhteisönä tehokkaasti. 

Hyvä yleiskunto on perustana kaikelle tekemiselle

Koettu terveys ja fyysinen kunto vaikuttavat oleellisesti myös työhyvinvointiin. Mm. liikunnalla on henkisiä ja sosiaalisia terveysvaikutuksia. Oikeantyyppinen liikunta tuottaa mielihyvää ja auttaa purkamaan paineita. Liikunta toimii myös rentoutumisen ja palautumisen keinona, jotka ovat jaksamisen edellytyksiä. Liikunnalla on yhteys myös stressinsieto-, keskittymis- ja henkiseen kestokykyyn, minäkuvaan, itsetuntoon sekä itseluottamukseen. Nämä tekijät edistävät yksintyöskentelyä sekä sosiaalista vuorovaikutusta työssä.

Liikunta kuuluu keskeisenä osana terveyttä edistävään työhyvinvointitoimintaan. Tiimihenkeä nostattava toiminta voi olla myös muuta elämyksellistä tekemistä luonnossa tai kartanomiljöössä

Tutustu kaikkiin ryhmäohjelmiimme ja valitse tiimillesi sopivin ohjelma. Myyntipalvelumme auttaa mielellään päivän suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tutustu oheisohjelmiin

Ohjelmia elämyspäivään