Haikon TOP3 lahjakorttivinkit

24.4.2023

Imperial Haikossa 1


Haikon Kartanon lahjakortti on kotimainen ja ekologinen vaihtoehto, joka tukee suomalaista työtä.

Haikon elämyslahjat ilahduttavat

Spa- ja hemmottelulahjakortit ovat loistava lahjaidea äidille, kesän juhliin tai mm. hääpäivä- tai syntymäpäivälahjaksi. Muista lahjakortilla myös ystävää, vastavalmistunutta, hääparia tai yrityksen henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita. 

Haikon lahjakortti sopii moneen makuun ja kaikenikäisille, ja sen voi käyttää itselle sopivana ajankohtana. Samalla saa omaa aikaa ja pientä arjen ylellisyyttä, jota ei ehkä itse tulisi ostaneeksi. Monelle on myös tärkeää, että palvelut ovat aineettomia lahjoja. Niistä saajalle jää hyvä olo ja mukavia muistoja eikä kotiin ei kerry ylimääräistä tavaraa.

1. MAJOITUSLAHJAKORTTI KARTANOON TAI KYLPYLÄHOTELLIIN

Kukapa ei haluaisi viettää yötä historiallisessa kartanossa ja ihastella ikkunoista näkyvää kartanopuistoa? Lahjaksi sopivimmat majoituspaketit löydät Haikon lahjakorttikaupasta. Arjesta voi irrottautua laadukkaassa hotellimajoituksessa, mukavasti Kylpylähotellissa tai romanttisesti Kartanon puolella.

2. HOITOLAHJAKORTTI - VARMA VALINTA ÄIDILLE

Jokainen kaipaa hemmottelua, ylellisyyttä, omaa aikaa. €-lahjakortin saaja voi valita hemmottelevia hoitoja, kuntoilua tai Spa Shopin ihania tuotteita aivan oman mielensä ja toiveidensa mukaan.

Rentoutumisen ja hemmottelun makuun pääsee uudistetussa kylpylässä ja hoidoissa. Kunto kohoaa salitreeneissä, mieli ja keho virkistyvät saunoissa, altailla ja elämyssuihkuissa. 

3. ILLALLINEN KAHDELLE KARTANON RAVINTOLASSA
Hyvän ruoan ystäville on tarjolla monenlaista herkuttelua ja nautintoja ravintoloissa.

Haikon Kartano on ainut Porvoon alueen ravintola, jolle on myönnetty korkeasta ruoan ja palvelun tasosta kertova Rotisseurs-kilpi. Illallinen kartanoravintolassa on siis nautinto kaikille aisteille!

Osta lahjakortti

 

Haikon lahjakortti on ekologinen lahja

Haikon Kartanon lahjakortti on kotimainen ja ekologinen vaihtoehto, joka tukee suomalaista työtä. Voit lukea kestävän kehityksen toimenpiteistämme enemmän täältä. Hyvinvointilahjan tuoma nautinto ja mielen rentoutuminen on lahja, joka muistetaan pitkään.