Huippukylmä lisää hyvinvointia

3.3.2023

Huippukylmä Haikossa

Kylmähoito on kasvattanut voimakkaasti suosiotaan viime vuosina, ja sen terveysvaikutuksia on tutkittu laajalti. Kylmähoitoa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten lihaskipujen lievittämiseen, palautumiseen urheilusuorituksista ja yleisen hyvinvoinnin parantamiseen.

Mitä terveyshyötyjä kylmähoidosta on?

Tässä muutamia esimerkkejä kylmähoidon hyödyistä:

  • Lihas- ja nivelkipujen lievittäminen - kylmähoitoa voidaan käyttää kipujen lievittämiseen esimerkiksi urheilusuoritusten jälkeen. Kylmä auttaa vähentämään tulehdusta ja turvotusta, ja tämä puolestaan nopeuttaa palautumista.
  • Stressin vähentäminen - kylmähoito voi auttaa vähentämään stressiä ja ahdistusta. Kylmä saa aikaan kehossa endorfiinien vapautumisen, mikä vaikuttaa positiivisesti mielialaan.
  • Unen laadun parantaminen - kylmähoitoa voi käyttää myös unen laadun parantamiseen. Kylmä auttaa rentouttamaan kehoa ja parantaa verenkiertoa, mikä voi puolestaan auttaa nukahtamaan helpommin ja parantaa unen laatua.
  • Ihon terveyden edistäminen - kylmähoitoa voidaan käyttää myös ihon terveyden edistämiseen. Kylmä auttaa supistamaan ihohuokosia ja vähentää ihon punoitusta ja turvotusta.
  • Painonpudotuksen tukeminen - kylmähoitoa voi käyttää myös painonpudotuksen tukemiseen. Kylmä auttaa polttamaan rasvaa ja nopeuttamaan aineenvaihduntaa, mikä voi edistää painonpudotusta.

Kylmähoidon hyödyt ovat siis moninaiset, joten hoitoa kannattaa ehdottomasti kokeilla ainakin kerran. Haikossa huippukylmähoito tapahtuu hoitohenkilökunnan valvonnassa -120 -asteisessa kabiinissa eli kylmäkaapissa. Hoitoaika on 1-3 minuuttia ja kaapista pääsee ulos aiemmin halutessaan.Ihon ja hiusten tulee olla kuivat, joten varaathan hoidon ennen kylpyläkäyntiä! Tarjoamme käyttöösi villasukat, huopatossut ja lapaset.

Lue lisää Huippukylmästä ja varaa