Joulun parhaat lahjakorttivinkit

15.12.2023

Kylpytakissa Haikon kartanohotellissa


Haikon Kartanon lahjakortti on kotimainen ja ekologinen vaihtoehto, joka tukee suomalaista työtä.

Haikon toivotuimmat elämyslahjat jouluun

Spa- ja hemmottelulahjakortit ovat loistava lahjaidea joululahjaksi. Haikon lahjakortti sopii moneen makuun ja kaikenikäisille, ja sen voi käyttää itselle sopivana ajankohtana. Voit muistaa esim. lahjakortilla puolisoa, ystävää tai isovanhempia. Haikon Kartano on myös nuorempien pariskuntien romanttisen loman toivepaikka.

Lahjakortin vastaanottaja saa omaa aikaa ja pientä arjen ylellisyyttä, jota ei ehkä itse tulisi ostaneeksi. Monelle on myös tärkeää, että palvelut ovat aineettomia lahjoja. Lahjakortin saajalle jää hyvä olo ja mukavia muistoja, eikä kotiin ei kerry tarpeetonta tavaraa.

 

Haikon joululahjavinkit

1. MAJOITUSLAHJAKORTTI KARTANOON TAI KYLPYLÄHOTELLIIN

Kukapa ei haluaisi viettää yötä historiallisessa kartanossa ja ihastella ikkunoista näkyvää kartanopuistoa? Lahjaksi sopivimmat majoituspaketit löydät Haikon lahjakorttikaupasta. Arjesta voi irrottautua laadukkaassa hotellimajoituksessa, mukavasti Kylpylähotellissa tai romanttisesti Kartanon puolella.

2. MAKUJEN MATKASSA - HERKUTTELULOMA KARTANOSSA TAI KYLPYLÄHOTELLISSA
Hyvän ruoan ystäville on tarjolla monenlaista herkuttelua ja nautintoja ravintoloissa.

Haikon Kartano on ainut Porvoon alueen ravintola, jolle on myönnetty korkeasta ruoan ja palvelun tasosta kertova Rotisseurs-kilpi. Illallinen kartanoravintolassa on siis nautinto kaikille aisteille! Tässä lahjakortissa upea illallinen yhdistyy majoitukseen ja kylpyläelämykseen.

3. LAHJAKORTTI VAPAAVALINTAISIIN HAIKON PALVELUIHIN

€-lahjakortin saaja voi valita majoitusta, herkuttelua ja kuntoilua oman mielen mukaan valittuun summaan saakka, 

3. HOITOLAHJAKORTTI - VARMA VALINTA!

Jokainen kaipaa hemmottelua, ylellisyyttä, omaa aikaa. 
Rentoutumisen ja hemmottelun makuun pääsee uudistetussa kylpylässä ja Relax Center Haikon hoidoissa.

Kaikki Haikon lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostohetkestä ja voit ostaa lahjakortit helposti s-postiisi lahjakorttikaupastamme. Tutustu valikoimaan ja klikkaa valitut tuotteet ostoskoriin. Haikon lahjakortin voi maksaa luottokortilla tai yrityslaskulla.

Osta lahjakortti

 

Haikon lahjakortti on ekologinen lahja

Haikon Kartanon lahjakortti on kotimainen ja ekologinen vaihtoehto, joka tukee suomalaista työtä. Voit lukea kestävän kehityksen toimenpiteistämme enemmän täältä. Hyvinvointilahjan tuoma nautinto ja mielen rentoutuminen on lahja, joka muistetaan pitkään.