Kartanon terassit ja laaja anniskelualue

22.7.2021

Skoolaus Haikon kartanon terassilla

Haikon Kartanon anniskelualue alkaa kartanon portilta ja ulottuu kaikista sisätiloista aina hiekkarannalle ja niemen kärjessä olevalle hirsisaunalle saakka. 

Tiesitkö, että koko Haikon Kartanon alue on yhtä ja samaa 14 hehtaarin kokoista anniskelualuetta? Anniskelualue alkaa kartanon portilta ja ulottuu kaikista sisätiloista aina hiekkarannalle ja niemen kärjessä olevalle hirsisaunalle saakka. 

Voit ostaa virvokkeita ja alkoholijuomia mm. Kartanon Bollinger Barista tai Kylpylähotellin Lobby Barista, Spa Bistrosta ja kylpylän lähellä sijaitsevasta Spa Loungesta. 

Kylpylähotellin Spa Bistron suojainen sisäpihan terassi on Haikon kuumin terassi, ja Lobby Barin läheisyydessä olevalta kattoressilta siintää meri. Näille terasseille voit tulla myös kylpytakissa kylpyläkäynnin päätteeksi.

Suosituin terassi on tietysti Kartanon terassi ja siellä voit nautiskella virvokkeita, olutta ja kuplivaa - juhlan kunniaksi vaikka Bollingeria. Kartanon terassille et tarvitse erillistä pöytävarausta, mutta pöytävaraukseenkin voi kirjata toiveen terassipöydästä. 

Huomioithan, että olemme Greenkey-sertifioitu hotelli, joten jos nautit ostamasi juoman puutarhassa tai rannassa, niin tuothan tölkit, lasit ja lasipullot pois luonnosta, kiitos. ☘