Liikunnallinen kokous – 7 vinkkiä aivosolujen aktivointiin

27.3.2024

Haikon näköalakalliot

Yhdessä tekeminen parantaa hyvinvointia

Tyhypäivä, tykypäivä, virkistyspäivä, tiimipäivä, hyvinvointipäivä tai vain oheisohjelmaa kokouspäivään? Joka tapauksessa kokoontuminen edistää henkilöstön hyvinvointia. Yhteishengen kohotus kun on eräs työhyvinvoinnin osa-alue. Jokainen työyhteisö kaipaa silloin tällöin virkistysaktiviteetteja ryhmähengen ja työssäjaksamisen tueksi. 

Tyky- ja virkistyspäivä tai hyvinvointipäivä tarjoaa mahdollisuuden tutustua toisiinsa entistä paremmin sekä viettää aikaa yhdessä leppoisassa ja yhdenvertaisessa ilmapiirissä. Onnistunut tiimipäivä antaa mukavia muistoja, kohottaa yhteishenkeä ja parantaa työilmapiiriä. Kohonnut työhyvinvointi auttaa organisaatiota menestymään, sillä hyvinvoiva henkilöstö toimii työyhteisönä tehokkaasti.

Hyvinvoiva henkilöstö on yksinkertaisesti yrityksen tärkein voimavara.

Hyvä yleiskunto on perustana kaikelle tekemiselle

Koettu terveys ja fyysinen kunto vaikuttavat oleellisesti myös työhyvinvointiin. Mm. liikunnalla on henkisiä ja sosiaalisia terveysvaikutuksia. Oikeantyyppinen liikunta tuottaa mielihyvää ja auttaa purkamaan paineita. Liikunta toimii myös rentoutumisen ja palautumisen keinona, jotka ovat jaksamisen edellytyksiä. Liikunnalla on yhteys myös stressinsieto-, keskittymis- ja henkiseen kestokykyyn, minäkuvaan, itsetuntoon sekä itseluottamukseen. Nämä tekijät edistävät yksintyöskentelyä sekä sosiaalista vuorovaikutusta työssä.

Liikunta kuuluu keskeisenä osana terveyttä edistävään työhyvinvointitoimintaan. Tiimihenkeä nostattava toiminta voi olla myös muuta elämyksellistä tekemistä luonnossa tai kartanomiljöössä

Näitä suosittelemme kokous- tai virkistyspäiväsi oheen:

  1. Suppailua tai kajakkiretki merellä 
  2. Laavukahvit ja saunailta Tupasaunoilla
  3. Hauskat tiimikisat sisällä tai ulkona (vinkki! suosittu jääveisto onnistuu niin kesällä kuin talvella)
  4. Skumppajooga tai säkkituolirentoutus
  5. Viinitasting tai kokkikoulu
  6. Rentouttava Spa-hoito Relax Centerin hoitolassa
  7. Huippukylmä -120 astetta

Tutustu kaikkiin ryhmäohjelmiimme ja valitse tiimillesi sopivin ohjelma. Myyntipalvelumme auttaa mielellään päivän suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tutustu oheisohjelmiin

Varaa virkistyspäivä