Näin vietät kesäpäivää Haikossa

16.6.2023

Nainen laiturilla Haikko

Kesäpäivät Haikon Kartanossa ovat täynnä hemmottelua, herkuttelua, rentoutumista ja ihanaa yhdessäoloa.

Saaristomiljöö houkuttelee päästämään irti arjen kiireistä

Kesä on täydellinen aika paeta kaupungin kiireistä ja nauttia luonnosta sekä raikkaasta merituulesta. Haikon Kartano tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän historiallista charmia, ylellisyyttä, hyvää palvelua ja ainutlaatuisen miljöön, joka tekee vierailustasi ikimuistoisen.

Haikon Kartano sijaitsee kauniin luonnon ympäröimänä, aivan meren rannalla. Kartanon puistoalue on osa Porvoon kansallista kaupunkipuistoa, joten löydät sieltä upeita yksityiskohta mm. Satu Tiivolan ruusutarhan sekä viihtyisiä kävelyreittejä. Täällä voit rentoutua luonnon keskellä ja nauttia hiljaisuudesta sekä raikkaasta ilmasta. Frisbeegolf-radalla voi tulla vastaan myös Haikon pörriäisniitty, josta saamme Kartanon herkullista lähihunajaa.

Relax Center Haikon ylelliset hoidot

Yksi Haikon Kartanon ehdottomista vetonauloista on kylpyläosasto, joka tarjoaa laajan valikoiman kasvo- ja vartalohoitoja, tehokkaita esteettisiä hoitoja, Huippukylmä -120 -elämyksen ja kuntotestejä. Kylpyläalueella on myös saunaosasto, jossa voit saunoa perinteisessä suomalaisessa saunassa tai kokeilla esimerkiksi höyrysaunaa, elämyssuihkua tai infrapunasaunaa.

Tutustu ja varaa hoito

 

Haikon ravintolat tarjoavat makuelämyksiä

Haikon Kartano tarjoaa myös erinomaisia ruokailuelämyksiä. Kartanon ravintolassa voit nauttia herkullisia menuita, jotka valmistetaan paikallisista raaka-aineista. Haikko Bistro & Cafessa, Kylpylähotellin puolella on tarjolla kesäaikaan virvokkeiden ja kahvilatuotteiden lisäksi mm. grilliannoksia, salaattipöytä ja Burger Buffet. Ilta-aikaan Kartanon terassi ja Kellarin Pub Kartanon kivijalassa palvelevat - tutustu aukioloaikoihin.

Kesän aikana kaikkina viikkoina on tarjolla Sunnuntaibrunssi ja Herkulliset Kesätiistait.

Tutustu menuihin

Haikon Kartanon liikuntamahdollisuudet

Jos haluat aktiivisempaa tekemistä, Haikon Kartano tarjoaa myös monia mahdollisuuksia ulkoiluun ja liikuntaan. Voit vuokrata polkupyörän ja tutustua ympäristöön pyöräillen tai kokeilla melontaa tai SUP-lautailua merellä. Kartanon yksityisellä hiekkarannalla voit nauttia auringosta kesäpäivänä, ja jopa uida meressä. Haikon Kylpylähotellista voit vuokrata myös citypyörän ja erilaisia pihapelejä.

Kartanon läheisyydessä on myös upeita patikointireittejä, joilla voit tutkia alueen kauniita metsiä ja käydä läheisellä näköalakalliolla tai Albert Edelfeltin ateljeessa. Lisäksi kartanon alueella on Padel-kenttä ja frisbeegolfkenttä niille, jotka haluavat hieman aktiivisempaa liikuntaa. 

Joogan ystäville on tarjolla kesän ja syksyn joogalomapaketit, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin jo pidempään lajia harrastaneille.

Voit kokea Porvoossa ja Loviisan alueella kesän myös aikana kulttuurielämyksiä, konsertteja tai tutustua mm. asuntomessuihin. Lue lisää Haikon blogista

Kesän parhaat lomapaketit löydät Haikon hotellitarjouksista, tervetuloa!

Katso Haikon tapahtumakalenteri