Smaku Porvoo 22.8-3.9.2022

12.8.2022

Smaku 2022 annos

Elo-syyskuussa herkutellaan SMAKU-tapahtumassa

Porvoo on huikea ruokakaupunki, joten nyt kannattaa tulla tutustumaan ravintoloiden tarjontaan. Smaku Porvoo järjestetään 22.8-3.9.2022 sekä Smakun päätapahtuma muutaman vuoden tauon jälkeen vihdoin Taidetehtaalla Avantisalissa 3.9.2022!
Luvassa hyvää ruokaa, juomaa sekä hyvää fiilistä! 

Smakussa on mahdollisuus maistella ravintoloiden parhaimpia maisteluannoksia edulliseen hintaan (5-7 €). Jokainen mukana oleva ravintola toteuttaa Smakua varten maisteluversion vähintään yhdestä lämpimästä tai kylmästä alku-, pää- tai jälkiruoka-annoksesta. Tänä vuonna Smakussa on jälleen huikea kattaus porvoolaisia ravintoloita hemmottelemassa hienostuneempiakin makuhermoja.

Tutustu Smakun tarjontaan

Haikon Kartanon ja Spa Bistron maisteluannokset

Haikko mukana Smaku-tapahtumassa kolmella upealla maisteluannoksella. Tervetuloa 22.8-2.9. välisenä aikana maistamaan Haikon Kartanon ja Bistro & Cafen Smaku-annokset!

Punajuurta ja vuohenmaitoa 7 € (kartanoravintolassa)

Punajuurihyydykettä, talossa tehtyä vuohenmaitojogurttia, pikkelöityä lehtiselleriä ja oman puutarhan yrteistä tehtyä öljyä. (G, KM, K)

 Ylämaan karjaa Burgundin tapaan 7 € (kartanoravintolassa)

Tolkkisissa laiduntanutta Ylämaankarjan paistia ja savustettua possun kylkeä Tyysteristä Burgundin tapaan. Lisäkkeenä uudensadon kotimaisia juureksia, kardemummalla maustettua juuriselleripyrettä ja herkkusieniä. (G, L, KM)

Ruismustikkakukkonen, hapankermakreemi ja pähkinämuru 5 € (kylpylähotellin Spa Bistrossa)

Kukkonen on leivottu Malmgårdin täysjyväruisjauhoista ja sisällä on kotimaisista mustikoista keitetty hillo. Tarjoillaan hapankermakreemin kera, jossa hitusen vaniljaa ja sitruunaa sekä rapeaksi paahdettu pähkinämuru. Koristeltu oman puutarhan kukilla. (L, KM, K)

 

Smaku-annosten tarjoiluajat:

- Kartanoravintolassa: MA-PE 17-20, LA 12.30-20
- Kylpylähotellin Bistro & Cafessa: MA-TO 15-20, PE-LA 12-21
- Huom! Smaku-annoksiin ei oteta ennakkoon pöytävarauksia. Smaku-paikkoja ja annoksia Haikossa tarjolla rajattu määrä, varsinkin lauantaisin suuren hotellivierasmäärän vuoksi.

Lisätiedot Haikon Smaku -annoksista