Tunnelmalliset talvihäät

4.1.2022

Talvihäät laituri

Tunnelmallisten talvihäiden suosio kasvaa, eikä ihme, sillä hyviä syitä juhlia talvella on lukuisia.

Talvihäiden tunnelma on ainutlaatuinen

Tunnelmallisten talvihäiden suosio kasvaa, eikä ihme, sillä hyviä syitä juhlia talvella on lukuisia. Kesähäät puutarhajuhlineen ovat monen hääparin unelma, mutta kesäsää on Suomessa oikutteleva, joten hyvää säätä jännitetään monesti loppumetreille saakka. Lisäksi kesän lomakausi on lyhyt ja monet häävieraista haluaisivat viettää kesälomaansa myös mökillä tai matkoilla. Kesälle kertyy helposti muitakin kesätapahtumia, juhlia ja rientoja.

Talvisaikaan juhlia on joulua lukuunotaamatta vähemmän ja siksi kutsu talvihäihin ilahduttaa erityisesti vieraita. Juhlasäätä ei niin tarvitse jännittää - ei ainakaan sitä, onko riittävän pimeää tunnelmavaloille.

Talvihäiden järjestäjällä on enemmän valinnanvaraa

Talvella morsiusparilla on enemmän valinnanvaraa juhlatilojen, majoituksen, ohjelmantarjoajien ja vihkiaikojen suhteen. Lisäksi on enemmän aikaa nauttia sekä järjestelyistä, polttareista että juhlista, kun ne pidetään kesäsesongin ulkopuolella. 

Talvihäät sopivat hyvin parille, joka haluaa erottua omalla tyylillään ja mieleenpainuvilla valinnoillaan. Talven juhla istuu aikuiseen makuun, myös silloin, kun kesähäät on jo kertaalleen koettu. 

Ikimuistoisen vihkiseremoniankin voi järjestää Porvoon vihkitilojen lisäksi Haikon Kartanon tunnelmallisissa ja muuntuvissa tiloissa. Esimerkiksi Keltaisen Salongin näköalat avautuvat puistoon ja merelle, joihin vuodenaika tuo maisemaan oman säväyksensä. Hyviä tiloja talvihäille ovat myös Romanov-sali ja meren rannalla sijaitseva juhlahuoneisto Villa Haikko.

Tutustu juhlatiloihin

Talvisesonkina majoitus on usein helpompaa järjestää muualta tuleville vieraille. Hääpari voi nauttia pidemmästäkin lomasta Haikon kauniissa maisemissa. Kylpylän rentouttavissa hoidoissa voi kaunistautua ja komistautua hyvissä ajoin ennen juhlia ja Haikon kampaaja tekee niin hääkampauksen kuin juhlavieraiden juhlakampaukset. Kartanon romanttinen hääsviitti huipentaa juhlatunnelman.

Talvihäissä teema voi olla jäänraikas ja tyylikäs

Talvi on monen lempivuodenaika ja teemana se tarjoaa lukuisia väri- ja tyylivaihtoehtoja. Tunnelmaa voi korostaa lumen, jään ja hankien hohtavalla valkoisella ja viileillä väreillä esimerkiksi lilalla ja sinisellä. Tai teemaksi voi valita takkatulen lämmön ja pehmeitä sävyjä - lähempänä joulua punaista ja uutena vuotena kimaltavaa ja kristallia. Kynttilänvalo ja soihdut luovat eloisaa tunnelmaa ja hääkuviin voi saada lumimaisemaakin. 

Talviteema maistuu myös tarjoilussa

Talviteeman saa näkymään ja maistumaan myös häämenussa ja -tarjoiluissa. Juhlapalvelumme neuvoo mielellään sesonkiin sopivissa menu- ja viinivalinnoissa. Kauniit juhlatilat koristellaan vuodenajan ja toiveidenne mukaisesti. Haikon Kartanon korkeatasoinen ruoka ja huomaavainen palvelu tuovat ylellisyyttä talven tunnelmallisimpiin hääjuhliin.

Vinkki! Haikon Kartano on myös Pinterestissä - paljon juhlakuvia Haikosta ja vinkkejä juhlien järjestämiseen

Häät Haikossa