UUTTA! Anti Age Zoner -kasvohoito

14.10.2021

Haikko Zoner

Anti Age Zoner -kasvohoito on kasvoja tehokkaasti kiinteyttävä hoito, joka sopii täydellisesti 30-70 -vuotiaille.

Anti Age Zoner -laitehoito mahdollistaa tehokkaat tulokset

Haikko Relax Centerin hoitotarjonta on laajentunut. Uusi tehokas ja turvallinen laitehoito on nyt tarjolla asiakkaille. Anti Age Zoner -hoidossa on kolme erilaista vaihetta:

  • Radiolift, joka on oiva apu silmänympärysihon käsittelyyn, huulijuonteisiin, nasolabiale -juonteisiin, otsajuonteisiin sekä niin sanotusti roikkuviin suupieliin.
  • Biostimcell on infrapuna, joka sopii loistavasti couperosa alueiden hoitoon, punoittaville ihoalueille sekä herkälle iholle.
  • Mesoporaatio on neulaton hoito, jossa laitteeseen kiinnitetään asiakkaan ihotyypille sopiva tehoampulli, joka imeytetään mesoporaation avulla.

Jokainen hoitovaihe on täysin kivuton, joten hoido on miellyttävä ja rentouttava.  Hoidossa johdetaan sähkömagneettista energiaa ihoon ja  tämä aiheuttaa stimuloitumista fibroblasteissa ja uuden kollageenin muodostamista. Infrapuna parantaa ihokudoksen rakennetta, madaltaa juonteiden syvyyttä, parantaa ihon sävyä, rauhoittaa ihoa. Se on mm. hyvä apu couperosan hoidossa ja edistää soluaineenvaihduntaa pintakerroksissa. Neulattomassa mesoterapiassa elektronisten impulssien avulla pystytään muodostamaan elektroporaatiokanavia solukalvoon. Tämä mahdollistaa aktiiviaineiden kuljetuksen syvemmälle ihoon.

Zoner-kasvohoidon tulokset

Zoner-hoidon jälkeen tulokset näkee välittömästi ja iho näyttää ja tuntuu kimmoisemmalta ja kirkkaammalta. Hoito on suositeltavaa ottaa sarjahoitona, jolloin 4-6 hoitokertaa noin 10 päivän välein jopa kymmenkertaistaa hoidettavan alueen hoitotulokset. Sarjahoidon jälkeen Zoner-hoito voidaan tehdä ylläpitävänä hoitona kerran kuukaudessa. Hoidon aikana otetaan asiakkaasta ennen ja jälkeen kuvat, jolloin kehitys ja tulokset nähdään hoidettavalla alueella.

Katso saatavuutta ja varaa hoito