Uutta! DMK-entsyymiterapia vie kohti unelmaihoa

31.3.2023

Kasvohoito Relax Center Haikko

DMK-entsyymiterapia nyt tarjolla Relax Center Haikossa

 

Miksi valitsimme DMK:n osaksi hoitovalikoimaamme?

Ihonhoito on intohimomme ja haluamme kehittyä jatkuvasti! Haluamme tarjota asiakkaidemme ihoille vain parasta ja DMK:n hoidot ovat valmiina tarjoamaan sitä tehokkaasti ja turvallisesti. Tulokset näkyvät ja tuntuvat iholla, se tasoittuu ja saa terveen hehkun! Tuotteet ovat saatavilla vain koulutetuilta ja valtuutetuilta DMK-ihoterapeuteilta, tämä varmistaa hoitojen tuloksellisuuden ja turvallisuuden.

Kaikki ihot hyötyvät DMK-hoidoista

DMK:ssa pureudutaan iho-ongelmien syyhyn, ei pelkkään oireeseen. Verenkierto tehostuu, hapensaanti ja lymfan toiminta paranee. Hoidoissa käytetään kasvipohjaisia paramedikaalisia tuotteita, jotka vaikuttavat ihon rakenteeseen ja toimintaan solutasolla, toisin kuin kosmeettiset hoidot.

DMK:n ihonhoitokonsepti on poisto, jälleenrakennus, suojaus, ylläpito

DMK Signature entsyymiterapia poistaa ylimääräisen ihosolukon muuntamalla sen heikoksi hapoksi ja huuhtelee sen pois ihon pinnalta. Ihon jälleenrakentamiseen käytetään öljyjä, seerumeita ja suihkeita, jotka palauttavat ihon sisäiset toiminnot optimaaliselle tasolle. Antioksidanttien avulla ihoa suojataan sitä ennenaikaisesti vanhentavilta ympäristövaikutuksilta. Ylläpito tapahtuu hoidon jälkeen kotioloissa, jotta saavutetut tulokset säilyvät mahdollisimman pitkään.

Danné Montague-King

DMK-konseptin kehittäjä, biokemisti, joka on katsonut ihoa tutkijan näkökulmasta jo yli 50 vuoden ajan. Danné kiinnostui ihonhoidosta kärsiessään itse pahasta aknesta. Hän ymmärsi, että iho-ongelmat ovat seurausta elimistön epätasapainotilasta. DMK imitoi ihon omaa kemiaa, jolloin iho tunnistaa ja hyväksyy sen.

Monipuolisesti apua ihon ongelmiin

Kärsitkö sinä pigmentaatiosta, aknesta, rosaceasta, ikääntymisen tuomista muutoksista tai haluatko vain pitää ihostasi huolta tehokkaasti? Anna meidän auttaa ja varaa nyt aika DMK-hoitoon, ja matka kohti unelmien ihoa voi alkaa!

  • Ensikertalaisen tutustumistarjous 129 €
  • Ensikertalaisen tutustumistarjous, kaksi DMK-hoitoa 249 €

Suosittelemme DMK-hoitoja sarjana parhaiden tulosten saavuttamiseksi, vähintään 3 hoitoa 1-2 viikon välein.

Varaa hoito