Vuoden 2022 juhlakausi Haikossa

14.11.2022

Morsian ja kaaso skoolaavat

Syyskaudella ja jouluna paljon tapahtumia Haikossa

Ennen joulua on aika tavata ystäviä juhlan merkeissä. Haikossa voit järjestää ylelliset tai rennommat juhlat, viettää kylpyläviikonloppua porukalla, juhlia tärkeää merkkipäivää kahden tai osallistua Haikon tapahtumiin.

Pikkujoulukauden tapahtumia

Pikkujoulukauteen on tarjolla ohjelmallisia Show & Dinner -iltoja merenrannan Villa Haikossa ja rauhallisempaan menoon suosittuja Kartanon viini-iltoja

Viini-illat ovat nautinnollinen elämys ja hyödyllinen tietoisku kokeneemmallekin viinin harrastajalle. Näissä teemoitetuissa viini-illoissa alan asiantuntijat kuljettavat iltaa, ja Haikon keittiömestari kertoo menuista sekä vastaa vieraiden kysymyksiin. Tulevan joulukauden viini-illoissa seikkaillaan mm. juhlakauden juomien sekä aidon samppanjan äärellä. Illasta riippuen pöydät katetaan kartanon saliin tai merenrantahuvila Villa Haikkoon.

Itsenäisyyspäivää edeltävänä iltana ma 5.12. Villa Haikossa Ressu Redfordin klubi-ilta ja itsenäisyyspäivänä Kartanoravintolaan katetaan herkullinen itsenäisyyspäivän brunssi.

Haikon perinteinen kartanojoulu ja Uusi Vuosi

Haikon Kartanojoulu ja Uusi Vuosi ovat täynnä perinteitä, hyvää ruokaa, musiikkia, rentoutumista kylpylässä, ulkoilumahdollisuuksia ja omaa aikaa ainutlaatuisessa kartanomiljöössä. Jouluna ohjelma noudattaa Haikon suosittuja perinteitä mm. joulukonsertti sekä joulupukin vierailu ja Uuden Vuoden juhla huipentuu ilotulitukseen.

Luo omat juhlaperinteesi Haikossa

Kokoa ystäväsi yhteen ja varaa esimerkiksi ulkoporepalju tupasaunoilta, upea duohoitohuone porepaljulla tai oma kabinetti tai Kartanon kellarisali illanviettoon. Tutustu herkullisiin juhlamenuihin, jotka voit varata ennakkoon vähintään kuuden hengen seurueelle.

Juhlakaudella Kellarin Pubin aukioloja on laajennettu, joten tutustu aukioloihin Haikon tapahtumakalenterissa.

Raaka-aineet läheltä

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu pohjoismaiseen keittiöön, jossa korostuvat selkeät ja raikkaat maut, läheltä tulevia kotimaisia raaka-aineita hyödyntäen. Lähikalastajan tuoreet ja savustetut kalat, Malmgårdin vilja sekä kotimainen riistaliha ovat ruokatuotteemme ydin, kasvissyöjiä unohtamatta.

Haikon hotellitarjoukset

Haikon hotellitarjouksista löydät majoittuvien pakettien valikoiman alk. 77,-/hlö/ 2hh sis. lasillisen kuohuvaa.  Varausautomaatistamme voit etsiä edullisinta päivän hintaa pidemmälle ajanjaksolle. Tapahtumiiin ja liikuntatarjontaan voit tutustua tapahtumakalenteristamme.
Nähdään pian Haikossa - iloista pikkujoulukautta!

Tutustu tapahtumakalenteriin